• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs/D.G.

29.03.2024

16:33

Udaće se za njega?! Vesna otkrila ko je muškarac s kojim se ljubi na slici, pa progovorila o razvodima Dragane i Harisa! (FOTO)

shutterstock/Informer/ata images

Estrada

Udaće se za njega?! Vesna otkrila ko je muškarac s kojim se ljubi na slici, pa progovorila o razvodima Dragane i Harisa! (FOTO)

Podeli vest

Balkanska zvezda rešila je misteriju mlađeg muškarca sa kojim je nedavno uslikana, a nije ostala bez komentara ni na razvode njenih kolega Dragane Mirković i Harisa Džinovića.

Vesna Zmijanac je zadovoljna i zahvalna Bogu što ima još snage i zdravlja da peva i ne misli da stane. Sinoć je posle još jednog uspešnog nastupa, govorila za medije o svim aktuelnim temama, a odmah na startu otkrila je ko je mlađi muškarac sa kojim se ljubi na fotografiji o kojoj je Informer prvi pisao.

Foto: printscreen instagram

 

- A pa to je moj menadžer za Bugarsku. On je samnom počeo imao je samo 20 godina. Ja njemu često puta kažem "Udaću se za tebe" - ispričala je Vesna.

Razvodi njenih kolega Dragane Mirković i Harisa Džinovića veoma su je rastužili. 

- Uvek kad se desi takva stvar meni bude teško i žao. Ne znam koliko i kako je trajalo to između njih dvoje i zašto je moralo da dođe do ovoga, ali iz svog iskustva znam da je mnogo teško. Razvod je jedno veliko zlo, to boli. Nisam se čula sa Draganom, neću da joj stajem na muku, ali i što se Harisa tiče mnogo mi je žao. Ne znam šta se ovo dešava, da li su poludeli, ali trebali su to mnogo ranije da urade. Kao ja, sa 30 godina i ćao - kazala je Zmijančeva.

 

Foto:  

Foto: Foto: Miloš Rafailović, Aleksandar Jovanović Cile

 

Prema njenim rečima, razvod nikad nije lak, a pevačica se prisetila dana kada je i sama bila u istoj situaciji.

- Kod mene dugo ništa nije funckionisalo i ne znam šta se čekalo za kraj, kad mi nismo ni živeli u istoj prostoriji ni ništa. Međutim nešto se desi na taj dan kad je sve završeno, kad potpišete i znate da je kraj i da je sve propalo, mnogo je teško - rekla je Vesna pa poručila ljudima da se nikako ne razvode. 

Foto: Dva jelena

 

Pevačica se dotakla se i Nikolije i njene karijere, pa otkrila da li ima nade zaneki duet.

- Niki ima sada mnogo dobar album. Raspala se od rada, propali smo svi zajedno sa njom. Ona je tačna i precizna i maltretira sve. Više ona sebi stvara pritisak nego što ja nešto tu njoj pravim problem. Za duet ima nade, čeka se dobra pesma. Nemamo mi problem za duet, samo nema pesme - iskrena je Vesna.

Foto: Printscreen You Tube/Instagram

 

Vesnine pesme traju godinama i dan danas se slušaju, ali njena izjava da je Breni bilo lakše nego njoj uzdrmala je javnost, pa su je mnogi napali.

- Ljudi ne slušaju dobro. Ko je dirao Brenu, niko. Ja sam samo rekla da je njoj bilo lepo a meni teško. Šta je problem? Ja volim Brenu i ona to zna. Zna ona da sam ja njoj zavidela na tim njenim šou koncertima, definitivno je to bilo lakše - objasnila je Vesna.

Foto: ATAIMAGES

 

Za kraj je priznala zašto je Arena ne zanima.

- Zato što je mnogo lepše ovako. Pet puta je ovako bolje. Mogla sam ja Arene, ali ja volim ovo. Kafanski, to volim - rekla je Vesna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija