• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

29.03.2024

08:51

"Odnela je sav nakit, ogromna je to suma" Džinović i dalje iznosi prljav veš, osuo rafal po Melini: Dok kuja...

Novak Đurović

Estrada

"Odnela je sav nakit, ogromna je to suma" Džinović i dalje iznosi prljav veš, osuo rafal po Melini: Dok kuja...

Podeli vest

Folker svojoj bivšoj ne prašta prevaru, a nakon finalizovanog razvoda odlučio je da iznese sav prljav veš.

Haris i Melina Džinović stavili su tačku na svoj brak posle 22 godine ljubavi.

Roditelji su dvoje dece, Đine i Kana, i mada je delovalo da među njima stvari funkcionišu, folker i dizajnerka su rešili da krenu različitim putevima. 

On dosad nije želeo da komentariše novonastalu situaciju, međutim, nakon izlaska iz sudnice u kojoj je razvod konačno finalizovan, Džinović je otvorio dušu.

Foto: ATAIMAGES

 

Najpre, osvrnuo se na Melinina česta putovanja.

- Ja sam ta putovanja podržavao do februara prošle godine, a onda sam video da je vrag odneo šalu. Ona je lepa žena, a posebno je trijumfalna, ako je neko zgrabi kao ženu Harisa Džinovića i verovatno dok kuja ne mrdne repom, drugi joj ne mogu ništa... Sigurno je da ima njene krivice u tom neverstvu, ali to ona jedino zna - pričao je Haris.

- Mnogo sam uložio u nju i nije mi žao zbog toga, ali kad neko nema poštovanja i zahvalnosti onda je čoveku žao što je bio tu i bio darežljiv i spreman na sve. Sav nakit je odnela, kada se sve zajedno zbroji to je ogromna suma. Oproštaja nema nikada, to je takva perfidna izdaja i mutljavina koja meni u životu ne treba - istakao je Haris, pa otkrio kako se Melina ponašala prema njemu.

Foto: ATAIMAGES

 

- Nije se pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Ja sam se čudio, ne vidim nikakav razlog, ako neko neće sa njim, bar može reći, dobar dan, doviđenja, prijatno, ali ni toga nije bilo, ništa. Posle svega što sam uradio nema tona, slika se možda pojavi, ali ton je mrtav. Nikada je nisam udario, ponižavao - rekao je Haris za Hajp.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija