• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B./Telegraf

19.01.2024

08:29

Telo tragično nastradale pevačice dopremljeno u Beograd! Na aerodromu se nije pojavio niko od članova porodice

Shuterstock/drustvene mreze

Estrada

Telo tragično nastradale pevačice dopremljeno u Beograd! Na aerodromu se nije pojavio niko od članova porodice

Podeli vest

Andrijana Lazić, mlada pevačica iz Bijeljine, tragično je nastradala 10. janura u Dubaiju, nakon pada sa 24. sprata.

Andrijanino telo dopremeljeno je sinoć na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Foto: Instagram

 

Iako je telo prvobitno trebalo da preuzme njen rođeni brat Tomislav, na aerodromu se nije pojavio niko od članova porodice, te je sanduk preuzelo pogrebno preduzeće iz njenog rodnog mesta.

Foto: Facebook printscreen

 

Neutešni otac mlade pevačice objavio je nekoliko potresnih poruka na svom Fejsbuk profilu:

- Izvini na svakom mom povišenom tonu, na bilo čemu, oprosti, želeo sam ti uvek sve najbolje! Jer, očevi su uvek posebno slabi na kćerke! Znao sam kada te pogledam kako si, da li si raspoložena, tužna ili ljuta! Kažu, mala deca - mala briga! A realnost je velika deca - velika briga! Možda sam bio isuviše brižan za tebe, pa nekada reagovao ishitreno kakav je moj temparement! Znam da si imala dobrotu i da si svakome želela pomoći! Kome se pokvari šporet, ti zoveš "tata nemaju šporet". Nikada nisi bila škrta i tu si bila na mene! Moj gubitak je strašan! Bolan! Nemerljiv! Neopisiv! Tako bih voleo da me sekiraš svaki dan mog života, samo da si tu! Bio sam srećan kada si diplomirala, kada si postala punoletna, odrasla! Sve se jutros promenilo! Moj život, mamin život, Stefijev i Tomin život više nikada neće biti isti! Nema tebe! Niko ne može nadoknaditi surovu činjenicu da te više nema sa nama! Ne znam da li ćemo i kako ćemo imati snage dalje. Pokušaćemo da živimo u nadi da si našla svoj mir i da te čuvaju anđeli - napisao je Nebojša Lazić.

Podsetimo, Andrijana Lazić bila je mlada pevačica iz Bijeljine, na početku pevačke karijere. Pre odlaska na put koji ju je koštao života snimila je dve pesme, koje je radio poznati kompozitor Goran Ratković Rale, a numere su trebale da ugledaju svetlost dana nakon praznika.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija