• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

09.01.2024

09:59

"U gaćama, nasred ulice..." Pala šok opklada Željka i Milice Mitrović, danas je dan odluke (VIDEO)

ATAIMAGES

Estrada

"U gaćama, nasred ulice..." Pala šok opklada Željka i Milice Mitrović, danas je dan odluke (VIDEO)

Podeli vest

Snimak prve dame ružičaste televizije izazvao je lavinu komentara.

Medijski moguli Milica i Željko Mitrović kladili su se tokom boravka u Londonu da će vlasnik Pink Media Grupe kao ulični svirač od prolaznika sakupiti 300 funti, a ukoliko mu to ne pođe za rukom, moraće da uradi 30 sklekova u kupaćim gaćicama.

Foto: ATAIMAGES

 

- I tako... Pala je velika opklada. Ovaj moj ludi Žeks veruje da će sutra kao ulični svirač uspeti da za tačno sat vremena zaradi više od 300 funti. Ako ne uspe, moraće na Pikadiliju da u kupaćim gaćama uradi 30 sklekova - napisala je Milica uz snimak Željka koji svira gitaru.

- Zaradiće 100 posto, jer svugde u svetu vrednuju ulične svirače, samo na Balkanu ih ismejavaju i omalovažavaju. Srećno, Žeks", "A, ako uspe, šta je on od tebe tražio?", "Sreća prati hrabre", "Ajd da vidimo. U Londonu mi se čini niko nema para trenutno", "Bolje bi mu bilo da vežba sklekove" - neki su od komentara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija