• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

05.11.2023

18:15

Husa Bit Strit o ulozi Džeja: Uvek su nas poistovećivali, znao sam da će mi ponuditi rolu

Ata/Informer

Estrada

Husa Bit Strit o ulozi Džeja: Uvek su nas poistovećivali, znao sam da će mi ponuditi rolu

Podeli vest

Husa Bit Strit progovorio je o ulozi Džeja Ramadanovskog u nadolazećem filmu o pokojnom pevaču.

Husein Alijević, poznatiji kao Husa Bit Strit, otkrio je da je na neki način znao da će tumačiti lik Džeja u filmu o pokojnom pevaču, koji će uskoro ugledati svetlost dana.

- Odmah sam mu rekao: ''Znam zašto me zoveš." Bukavalno sam znao da želi da mi ponudi ulogu Džeja! Uvek su nas zbog genetske sličnosti, igračkog umeća poistovećivali. Što se tiče glumačkog zadatka, imao sam veliku podršku porodice i svih drugih...  - rekao je Husa, a onda objasnio.Muzičar je ispričao kako je reagovao kada se javio na telefon filmskom menadžeru.

- Radio sam konkretno sa Ivanom Jevtovićem koji je bio zadužen da me oblikuje i da mi pokaže sve glumačke cake. Prošao sam te glumačke časove i sve druge projekte na kojima sam radio, ostavio sam po strani da bih se posvetio samo filmu. Dobio sam podršku i od velikih glumačkih imena i ljudi koji su uključeni u ceo projekat - naglasio je Husein.

Foto: ATAIMAGES

 

Husi znači podrška koju dobija od ljudi, koji su pogledali trejler filma.

- Ja nisam mogao da ostanem imun na taj poziv... Džej je svojom harizmom, enegijom, muzikom sve nas veoma zadužio. Drago mi je što sam upravo ja ta osoba koja može nabliže da ga dočara i donese. Od kako je pušten taj najavni trejer imamo baš pozitivan fidbek, ne samo u našoj zemlji već i u regionu - kaže Alijević.

Husein je sa svojom grupom "Bit strit" zasijao devedesetih godina, a euforija oko njega će se stvoriti i sada.

- Verujem da ćemo izazvati puno radosti mešu ljudima, puno emocija, ali biće i suza, u to sam siguran. To ste mogli da naslutite i iz samog najavnog trejlera. Sama spoznaja da se na ovaj način vraćam u devedesete, u period kada sma ja kao umetnik počinjao, jako me raduje. Sada ću podneti ovu cenu slave koju možda nisam dobro podneo tada u to vreme jer sam bio jako mlad - zaključio je Huso za Premijeru vikend specijal.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija