• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2024

20:59

Lažni stručnjaci šire teorije zavere o nestaloj Danki! Milutinović: Izmišljotine sa društvenih mreža remete istragu (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Live TV

Lažni stručnjaci šire teorije zavere o nestaloj Danki! Milutinović: Izmišljotine sa društvenih mreža remete istragu (VIDEO)

Podeli vest

U novom izdanju Glavnog dnevnika televizije Informer, saznali smo najnovija aktuelna dešavanja iz zemlje i sveta, ali smo govorili i sa o Dejanom Milutnovićem o nestanku male Danke Ilić.

Predsednik Strukovnog udruženja sektora bezbednosti, Dejan Milutinović ističe da svaka izjava i teorija koja nije dozvoljena od strane istrage je štetna za dalju istragu o nestanku male Danke.

- Svaka izjava i teorija koja nije dozvoljena od strane istrage je štetna za dalju istragu i ljude koji rade na traženju nestale devojčice. Nadamo se da ćemo naći živu i zdravu devojčicu. Dobro je što nije nađena u posmrtnim ostacima, ali to ostavlja prostora za dalju polemiku gde se nalazi mala Danka - rekao je Milutinović.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dejan Milutinović

 

Naš sagovornik dodaje i da razni ljudi koji se predstavljaju kao stručnjaci, iznose teorije koje utiču na istragu i građane, kao i da građani treba da prijave prave informacije policiji, a ne da se šire teorije po društvenim mrežama.

- Bezbednosna svest i bezbednosna kultura su bitni faktori, jer se tiču svih građana. Neke minorne stvari od toga da li dete treba da pipne vruću ringlu, do toga da može dete da nestane jer je roditelj gledao u telefon, fokus nam je itekako potreban. Imamo brojne ljude koji se predstavljaju kao stručnjaci, a iznose raznorazne tvrdnje o nestanku devojčice, a to može itekako da utiče na istragu, ali i na građane koji to slušaju i donose ideje o tome i apelujem na sve građane da informacije daju policiji a ne da pišu na društvenim mrežama - kazao je Milutinović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Fico je preživeo, za Zapad je to loša vest - Slovačka staje uz Rusiju i Kinu! Uzbuna u Briselu i Vašingtonu!
Preigrali se

Fico je preživeo, za Zapad je to loša vest - Slovačka staje uz Rusiju i Kinu! Uzbuna u Briselu i Vašingtonu!

Fico je preživeo, za Zapad je to, bez preterivanja, najgora moguća vest! Slovački premijer posle neuspelog atentata okrenuće se u potpunosti Rusiji i Putinu, a Slovačka će postati nešto slično kao Mađarska Viktora Orbana - neposlušna članica EU koja ne želi nepotreban sukob sa Moskvom! Ovako bi u najkraćem izgledao siže koji sada preovladava u Briselu i Vašingtonu!

20.05.2024

17:52

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija