• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

20.05.2024

16:19

Užas u Francuskoj! Pucano na trojicu fudbalera slavnog tima!

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Fudbal

Užas u Francuskoj! Pucano na trojicu fudbalera slavnog tima!

Podeli vest

Tri fudbalera Olimpika iz Marselja bili su na meti kriminalaca koji su pokušali da ih opljačkaju, a tom prilikom su i pucali na njih u ranim jutarnjim časovima.

Tamošnji "La Provance" javlja da je na Žana Onanu, Farisa Mumbanu i Bama Meitea, koji su bili u konvoju vozila koji je išao iz klupskog trening centra.

Sve se desilo nakon povratka sa gostovanja Avru u pretposlednjem kolu Lige 1, gde je tim iz Marselja slavio sa 2:1.

Navodno su kriminalci pokušali da im ukradu automobile - Rendž rover i Tojotu Jaris, koju su razbojnici i zaustavili. Onisu bežali od napada, a potom je pucano na njih.

Na sreću niko nije povređen, dok su na vratima jednog automobila bile dve rupe od metka, a na jednom automobilu je pogođen njegov zadnji deo.

Tužilaštvo je naredilo pokretanje istrage, a za počiniocima se traga, pošto su uspeli da pobegnu sa mesta događaja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija