• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2024

20:46

Đilasovci seju mržnju i nasilje! Glišić: Opozicija bi najradije zabranila Vučića i SNS! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Đilasovci seju mržnju i nasilje! Glišić: Opozicija bi najradije zabranila Vučića i SNS! (VIDEO)

Podeli vest

U Glavnom dnevniku televizije Informer, pored aktuelnih dešavanja, govorili smo sa gostom članom Izvršnog veća SNS Darkom Glišićem o divljanju opozicije, političkoj kampanji i izborima.

Član Izvršnog veća SNS Darko Glišić ističe da opozicija ima program mržnje i divljačkog ponašanja.

- Opozicija je pokazala program mržnje i sejali su mržnju divljačkim ponašanjem. Boris Tadić je počinjao kampanjom od vrata do vrata, a sada se napadaju aktivisti SNS zbog vdv kampanje. Ceo svet je radio to i sada opoziciji to smeta - rekao je Glišić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Darko Glišić

 

Naš sagovornik dodaje i da bi opozicija najradije zabranila SNS da učestvuje na izborima i konstantno vrši napade na porodicu predsednika Aleksandra Vučića.

- Bezidejnost opozicije i mržnja je dovela do toga da njihove pristalice fizički napadaju aktiviste. Očekujem da će tužilaštvo da reaguje na ovo nasilje. Opozicija bi najradije zabranila SNS da učestvuje na izborima i zabranila bi život Aleksandru Vučiću. Čuli smo od Đilasovih medija i njegove liste da žele da razapinju porodicu Aleksandra Vučića, što majku vređate i bijete žene udarite po muškim glavama ako smete. Žele da najmlađeg Vučićevog sina zatvore u šaht - zaključio je Glišić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Britanski specijalci u Ukrajini testiraju novu taktiku protiv Rusa! Šef američkih komandosa otkrio strogo čuvanu tajnu!
Proći će kao Francuzi!

Britanski specijalci u Ukrajini testiraju novu taktiku protiv Rusa! Šef američkih komandosa otkrio strogo čuvanu tajnu!

Šef američke komande za specijalne operacije general Brajan Fenton otkrio je nove detalje o operacijama britanskih kopnenih jedinica u Ukrajini, navodeći da Pentagon o ratu koji je u toku saznaje „uglavnom kroz oči partnera za specijalne operacije Velike Britanije", koje je on naveo kao testiranje novih pristupa modernom ratovanju na frontu.

16.05.2024

23:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija