• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.05.2024

06:21

Žene potpuno poludele za ovim trikom! Evo kako da savršeno nanesete senku za oči za samo jedan minut

Shutterstock

Moda i lepota

Žene potpuno poludele za ovim trikom! Evo kako da savršeno nanesete senku za oči za samo jedan minut

Podeli vest

Trik kako da nanesete senku u roku od samo jednog minuta oduševiće žene. Brzo i efikasno ćete dobiti savršeno našminkane oči

Mnogi veruju da nanošenje senke iziskuje puno vremena, preciznosti i pažnje kako bi postigli savršen oblik. Ipak, to ne mora biti slučaj. Ipak postoji bjuti trik koji nas uči kako da dobijemo željeni oblik senke za oči za samo minut vremena.

Senke za oči su odlični bejuti saveznici koji nam pomažu da istaknemo ono najbolje od naših očiju. Senku za oči možemo da koristimo umesto ajlajnera pa čak i za šmikanje usana. Senke su odlične za iskazivanje raspoloženja u kom se nalazimo. 

Bjuti influenserka Nikol Lejn nas uči kako da pravilno, brzo i efikasno nanosimo senke za oči.

Kako naneti senku za samo 60 sekundi

Za ovaj bjuti trik treba vam tufer za šminku u kružnom obliku. I naravno vaša omiljena senka i odgovarajuća četkica. Sve što je potrebno jeste da presavijete tufer na pola i pravilno ga pozicionirate. Kada želite da napravite savršeno oblikovano krilo, na spoljašnji ugao oka postavite tufer i iznad njega nanesite senku. Isto to uradite i na sredini vašeg kapka.

 

 

 

Još jedan benefit koji dobijate putem ovog trika jeste da sav višak senke ostaje na datom tuferu. Zaboravite na mrlje, i na dodatno utrošeno vreme za brisanje istih. Takođe, u roku od 60 sekundi dobili ste savršeno izblendanu i oblikovanu senku za oči.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31