• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V. Đ.

24.04.2024

18:43

Strahinja i Bogdan iz Vrnjačke Banje najlepši momci na svetu! Zvanično potvrđeno na takmičenju u Antaliji

Foto; Printscreen TV Vrnjačka Banja

Vesti

Strahinja i Bogdan iz Vrnjačke Banje najlepši momci na svetu! Zvanično potvrđeno na takmičenju u Antaliji

Podeli vest

Strahinja Ivković i Bogdan Maksić iz Vrnjačke Banje, pobednici su nedavno završenog Svetskog takmičenja za Mistera turizma i kulture koje je održano u Antaliji u Turskoj.

Strahinja se u Srbiju vratio s titulom mistera turizma i kulture i još nekoliko pratećih nagrada, a Bogdan je osvojio drugo mesto u glavnoj kategoriji i proglašen je najlepšim fotomodelom na svetu!

Na ovo takmičenje Vrnjačka Banja otišla je, nadajući se jednoj, a vratila se sa čak osam priznanja!

- Tačno je, očekivali smo najviše jednu nagradu jer smo videli da je konkurencija velika, da učestvuje mnogo država i većinu su predstavljala po dva takmičara. Ali, eto, vratili smo se kao apsolutni šampioni - rekao je za lokalnu televiziju menadžer Dragan Bogdanović, ponosan na predstavnike Srbije. 

Foto: Foto; Printscreen TV Vrnjačka Banja

Strahinja i Bogdan sa menadžerom Draganom Bogdanovićem

 

Strahinja je dobio i titulu mister Balkana, a osvojio je nagradu za najbolje večernje odelo i za najbolji kupaći kostim.

Bogdanu je put u Antaliju, promenio život!  Pošao je kao prevodilac, a onda je postao i takmičar i pobednik. 

Foto: Foto; Printscreen TV Vrnjačka Banja

Strahinja Ivković na Svetskom takmičenju za mistera turizma i kulture prima lentu i priznanje

 

- To je zanimljiva priča. Bogdan je pošao zaista kao prevodilac, ali pošto organizator ima prava da promeni svoju odluku, videli su Bogdana, dopale su im se njegove crte lica i predložili su nam da učestvuje i on. Svi ostali su došli sa dvoje predstavnika, pa smo onda odlučili da prihvatimo njihovu ponudu - priča Bogdanović. 

Iz garaže na modnu pistu

 

Izbor za mistera turizma i kulture održan je u dve finalne večeri kojima su prethodile celodnevne pripreme zbog kojih kandidati nisu imali slobodnog vremena, ali su na najbolji način predstavili Srbiju i Vrnjačku Banju. 

- S obzirom na to da mi je ovo prvo iskustvo, nisam očekivao ovoliko nagrada - kaže Strahinja s ponosom. 

I Bogdan priznaje da je sve ovo za njega veliko iznenađenje. 

-  Nikada ranije nisam imao dodirne tačke s modelingomRadio sam kao automehaničar sa ocem, tako da je ovaj posao bio daleko od mene - dodaje smejući se Bogdan. 

Obojicu sad čekaju pozivi za takmičenja u Vijetnamu i Barseloni, kao i za festival u Kanu gde će im biti uručene nagrade za najbolji rezultat jedne zemlje na svetskom takmičenju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set