• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M. O.

24.04.2024

14:40

(VIDEO) Nikad veselije u staračkom domu! Venčali se Bosiljka i Siniša! Muzika samo bije!

M.O.

Vesti

(VIDEO) Nikad veselije u staračkom domu! Venčali se Bosiljka i Siniša! Muzika samo bije!

Podeli vest

Bosiljka Dević i Siniša Veličković venčali su se danas u Domskom odeljenju Centra za socijalni rad u Novom Kneževcu! Jedno drugom zavetovali su se na večnu ljubav, i to u devetoj deceniji!

Njoj je 82, njemu 86, ali dali su svima lekciju iz ljubavi i pokazali da za uzvišena osećanja nikada nije kasno.

Prvi susret Bosiljke i Siniše nagovestio je ljubav koju su krunisali brakom u prostorijama svoje druge kuće. U prisustvu matičara rekli su sudbonosno "da", organizovana je muzika, ples, ručak i burme za mladence.
- Dopali smo se jedno drugom. Kad sam došla u Dom, sve mi je bilo prazno. Ali, stigao je Siniša i sve je ponovo imalo smisla - kaže Bosiljka, porekom iz Doboja.

Njen život obeležile su tragedije u kojima je izgubila sina i supruga. Ljubav pod stare dane donela joj radost i prijatne trenutke. 

- Sada smo pod stare dane jedno drugom najpotrebniji. Lakše se sve podnosi udvoje - kaže Bosa, koja od danas nosi prezime Veličković.

 

Siniša je iz Leskovca došao da živi i radi u Senti kao vojno lice, gde je dočekao penziju. Pre dolaska u Dom, volontirao je u senćanskom Crvenom krstu.

- Teško mi je bilo da se preselim u Dom, a sad vidim da je preporuka lekara bila sudbonosna za mene - priča uz smeh mladoženja koji je u Novom Kneževcu skoro dve godine
Glavni "krivac" što su se njih dvoje u tim godinama odlučili da uplove u bračne vode je mladoženjin cimer i venčani kum, Vladimir Besermenji. 
- Mesec dana ranije sam došao u Dom i postali smo prijatelji. Drago mi je što sam ih upoznao i bio "srećne ruke". Siniša je zaljubljen kao tinejdžer, verujte, to još nisam video - kaže Besermenji.
Mladencima je kumovala i upravnica Domskog odeljenja Centra za socijalni rad u Novom Kneževcu, Ljubica Jolić.

Uz brojne zvanice priređena je svadba za pamćenje, koja će se, sigurno je, dugo prepričavati. Vremešni mladenci nisu krili uzbuđenje. Uz potpis i poljubac, otvorili su novu stranicu svojih života, kao dokaz da za ljubav nikad nije kasno.

Pogledajte kako je bilo: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set