• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

25.05.2024

10:45

Sve je spremno za feštu na "Marakani"! Zvezda danas slavi četvrtu uzastopnu duplu krunu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Sve je spremno za feštu na "Marakani"! Zvezda danas slavi četvrtu uzastopnu duplu krunu!

Podeli vest

Bogat program za navijače tokom šampionske proslave crveno-belih.

Još jedna izuzetno uspešna sezona za Crvenu zvezdu bliži se kraju. Izabranici Vladana Milojevića će protiv Čukaričkog večeras od 19 časova spustiti zavesu na trofejnu takmičarsku godinu, a nakon utakmice sa "brđanima" sledi velika fešta u Ljutice Bogdana povodom osvojene četvrte duple krune u nizu. 

Crveno-beli su u utorak na stadionu "Lagator" u Loznici savladali Vojvodinu u finalu Kupa Srbije i tako napravili pravu uvertiru za proslavu koja nas očekuje danas na "Marakani". Zvezda je titulu u Superligi obezbedila pre mesec dana, ali je šampionska fešta zakazana za poslednje kolo i utakmicu protiv Čukaričkog. Budući da vlada ogromno interesovanje navijača, očekuje se da večeras budu otvorene i kapije južne tribine na najvećem srpskom stadionu. 

Čitav dan na "Marakani" proći će u slavljeničkoj atmosferi. Uoči utakmice će treneru Vladanu Milojeviću biti uručena plaketa povodom, sada već, i više od 200 mečeva na klupi Crvene zvezde. Upravo to biće početak bogatog programa koji očekuje sve zvezdaše večeras u Ljutice Bogdana.

Foto: Starsportphoto©

 

Pre utakmice sa Čukaričkim navijači će imati priliku da uživaju u najlepšim potezima crveno-belih tokom aktuelne sezone koji će biti emotivani na semaforu. Plan je da pred kraj utakmice iznad "Maraken" poleti veliki crveno-beli dres sa brojem 35, u znako osvojenih šampionskih titula, a nakon meča uslediće ceremonija dodele medalja i pehara. 

Po završteku slavlja na stadionu, šampionska fešta preseliće se na Kalemegdan! Uz sve to, očekuje se da proslavu fudbalske titule uveličaju svi osvajači trofeja iz Sportskog društva - košarkaši, odbojkaši, rukometašice... 

Dobra vest za sve navijače Crvene zvezde je da se danas u Beogradu očekuje lepo vreme čime su stečeni svi uslovi da fešta na "Marakani" prođe bez problema. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija