• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

25.05.2024

11:05

Jeziv prizor... Navijači zabrinuti za Novaka! Šta se dešava sa najboljim svih vremena!? (VIDEO)

EPA Images

Novak Đoković

Jeziv prizor... Navijači zabrinuti za Novaka! Šta se dešava sa najboljim svih vremena!? (VIDEO)

Podeli vest

Srpskom teniseru tokom meča sa Mahačom u polufinalu Ženeve drhtale ruke toliko da je jedva popio vode.

Nastavio je Novak Đoković da zabrinjava svoje navijače porazom u polufinalu Ženeve od Tomaša Mahača. Još jedan slab dan imao je srpski teniser juče u švajcarskom gradu. Čeh je to znalački iskoristio, upisao prvu pobedu protiv Noleta i plasirao se u svoje prvo ATP finale - 2:1. 

Priznao je Đoković nakon meča da se ne oseća dobro zbog slabih igara kao i da je na slabu partiju protiv Mahača uticalo loše fizičko stanje. 

- Nisam imao dobro veče, danas je bilo jako teško. Imao sam neverovatnu mučninu tokom prvog dela meča. Ne želim da oduzimam ništa od Mahača, koji je zaslužio pobedu, ali, ne znam šta da mislim o ovoj igri. Voleo bih da zaboravim - rekao je Novak Đoković. 

Pored slabih rezultata ove sezone, navijači su dodatno zabrinuti zbog snimka koji kruži društvenim mrežama. Đoković je prilikom pauze između dva gema došao do svoje klupe i seo da popije vodu kada mu je zadrhtala ruka... 

 

 

Na osnovu snimka jasno se zaključuje koliko je zapravo loše bilo najboljem teniseru sveta svih vremema. Đoković je imao problem da "obuzda" flašicu, ali je nekako uspeo da popije vodu i nastavi meč uprkos teškom fizičkom stanju.

- Teško je fokusirati se na tenis kada imate brige na umu. Nadam se da ću biti zdrav za Rolan Garos - rekao je Novak. 

Sredinom prvog seta Đoković je bio izuzetno nezadovoljan svojom igrom, a u stalnoj komunikaciji sa svojim timom nekoliko puta je gestikulirao da se ne oseća dobro. 

Nažalost, Novak neće imati mnogo vremena da se spremi za Rolan Garos budući da grend slem u Parizu počinje već sutra. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija