• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

04.05.2024

19:19

Krah američkog "drim-tima"! U borbi za titulu ostala samo četvorica!

EPAIMAGES

Ostali sportovi

Krah američkog "drim-tima"! U borbi za titulu ostala samo četvorica!

Podeli vest

Džejson Tejtum i Džru Holidej iz Bostona, Tajris Halibarton iz Indijane i Entoni Edvards iz Minesote jedini su preostali reprezentativci Amerike za predstojeće Olimpijske igre koji se nadaju trofeju u NBA ligi.

Na prethodnom Mundobasketu košarkaška reprezentacija Amerike ostvarila je slab rezultat. Iz tog razloga Jenkiji su rešili da predstojeće Olimpijske igre shvate maksimalno ozbiljno, a selektor Stiv Ker okupiće "drim-tim" predvođen Lebronom Džejmsom i Stefom Karijem. 

Nema dileme da će Amerikanci biti prvi favorit za zlato u Parizu, ali da se ne radi o nedodirljivom timu dovoljno pokazuje individualni učinak reprezentativaca u aktuelnoj NBA sezoni. Neki od njih nisu dogurali čak ni do plej-ofa, dok je gotovo kompletan tim ispao već u prvoj rundi doigravanja. 

Stef Kari ostao je bez plej-ofa sa svojim Golden Stejtom. Lebrona Džejmsa i Entoni Dejvisa eliminisali su Denver Nagetsi u prvoj rundi doigravanja, a istu sudbinu doživeli su Kevin Durent, Devon Buker, Džoel Embid, Kavaj Lenard i Bem Adebajo. 

 

 

Preostali članovi "drim tima" su Džejson Tejtum i Džru Holidej iz Bostona, Tajris Halibarton iz Indijane i Entoni Edvards iz Minesote.

Jedno je sigurno - niko nije očekivao da će čak osmorica reprezentativaca ostati bez ozbiljne borbe za finale NBA lige. Pred njima je duga pauza pred početak priprema za Olimpijske igre. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija