• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

18.05.2024

15:01

Ništa ne prepušta slučaju! Miljana Kulić odmah prvu noć završila sa Zolom u krevetu! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

Ništa ne prepušta slučaju! Miljana Kulić odmah prvu noć završila sa Zolom u krevetu! (VIDEO)

Podeli vest

Miljana ne odustaje od Zole, trudi se na sve načine da pridobije njegovu ljubav.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ponovo su u centru pažnje nakon što su se našli zajedno u krevetu odmah po njegovom povratku u Elitu. Mnogi su prognozirali da će se pomiriti nakon nekoliko dana ali ne tako brzo i prvu noć provesti zajedno u krevetu.

Foto: printscreen

 

Miljana i Zola, čiji je turbulentan odnos bio tema mnogih naslova tokom proteklih godina, očigledno nisu mogli da odole jedno drugome. Miljana nije čekala, te je odmah pripremila krevet za Zolu, promenila posteljinu, nakon čega su zaspali zagrljeni. 

Mnogi se pitaju da li je ovo početak nove faze njihove veze ili samo još jedan prolazni trenutak u njihovom turbulentnom odnosu.

Foto: printscreen

 

Ostaje da se vidi kako će se njihova dinamika razvijati u narednim epizodama Elite i hoće li njihova veza izdržati pritiske koje donosi život pod budnim okom kamera.

Kako je sve izgledalo pogledajte ovde.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Na Kritu pronađen misteriozni lavirint star 4.000 godina - da li je ovde bio legendarni Minotaur?!
Veliko otkriće

(VIDEO) Na Kritu pronađen misteriozni lavirint star 4.000 godina - da li je ovde bio legendarni Minotaur?!

Na grčkom ostrvu Krit, otkriven je izuzetan kameni spomenik u obliku prstena star 4.000 godina, koji se nalazi na vrhu brda Papura, severozapadno od grada Kasteli. Ova monumentalna građevina iz bronzanog doba prostire se na površini od 1.800 kvadratnih metara i predstavlja značajan arheološki nalaz koji ukazuje na bogatu istoriju i kulturu minojskog perioda na ostrvu.

17.06.2024

21:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija