• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

25.05.2024

19:13

Ovo su svi čekali! Zagrljaj Noleta i Rafe u Parizu (FOTO GALERIJA)

Tanjug/AP

Novak Đoković

Ovo su svi čekali! Zagrljaj Noleta i Rafe u Parizu (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Teniski asovi sreli se tokom treninga u francuskoj prestonici.

Susret koji su svi ljubitelji "belog sporta" čekali dogodio se danas u Parizu - Novak Đoković (37) i Rafel Nadal (38) u srdačnom zagrljaju. Slika teška 46 grend slem trofeja!

Vodili su žestoke bitke na terenu, odigrali veliki broj finala na najvećim turnirima, ali nikada nisu krili da su u korektnim odnosima. Sada su to i potvrdili.

Foto: Tanjug/AP

Đoković stigao u Pariz

Prvi teniser sveta je nakon jučerašnjeg poraza od Tomaša Mahača i eliminacije u polufinalu turnira u Ženevi odmah produžio za Francusku. U popodnevnim časovima izašao je na teren, a tamo je već bio Španac, koji se spremao za duel protiv Aleksandra Zvereva na startu grend slema. Usledio je kratak razgovor i pozdrav, koji su naravno uhvatili i mnogobrojni fotografi. 

Foto: Tanjug/AP

Zagrljaj Noleta i Rafe

Rafa, koji je nagovestio da ovo možda ipak nije njegov poslednji Rolan Garos, iako već drugu godinu zaredom muku muči sa povredama. Nadal je poslednji trofej osvojio baš u Parizu i to 2022, a ukupno ih sa ovog grend slema ima čak 14.

Foto: Tanjug/AP

 

S druge strane, Nole ove sezone nije još igrao nijedno finale, a kamoli da je podigao neki pehar. Ipak, u glavni grad Francuske došao je da brani titulu osvojenu prošle godine, a prvi rival biće mu domaći igrač Pjer Ig Erber.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija