• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

25.05.2024

13:21

Nema vremena za odmor! Novak stigao u Pariz i odmah zakazao trening!

Tanjug/AP

Novak Đoković

Nema vremena za odmor! Novak stigao u Pariz i odmah zakazao trening!

Podeli vest

Srpski teniser već danas izlazi na teren kako bi se što bolje spremio za prvo kolo Rolan Garosa.

Nešto više pd 24 časa ostalo je do početka drugog grend slema ove sezone - Rolan Garos. Krem svetskog tenisa polako se okuplja u Parizu sa namerom da se iz Bulonjske šume vrate sa trofejem u rukama. Samo jednom će to poći za rukom, a mi se nadamo da će to biti Novak Đoković. 

Srpski teniser je u Pariz stigao jutros nakon jučerašnjeg poraza u polufinalu Ženeve. Dobra vest je da će Novak imati dan duže da se aklimatizuje na uslove u francuskoj prestonici pre nego što bude morao na teren u prvom kolu Rolan Garosa gde ga čeka domaći predstavnik - Pjer Ig Erber. 

Đoković je imao određenih zdravstvenih problema tokom polufinala Ženeve. Iskoristio je to Tomaš Mahač i eliminisao srpskog tenisera, a Novak je nakon meča priznao da mu nije svejedno zbog lošeg fizičkog stanja. Zbog toga, vremena za odmor nema. Najbolji svih vremena je odmah po dolasku u Pariz zakazao trening! 

Foto: EPA Images

 

Prema rasporedu Novak Đoković će se na treningu pojaviti oko 17 časova i 30 minuta, odmah nakon što svoj sparing uoči prvog kola odradi Rafael Nadal. Podsećamo, Španac ima pakleno težak zadatak na startu Rolan Garosa budući da će mu rival biti Aleksander Zverev. 

Sa druge strane, Novak ima daleko lakši posao, ali prostora za opuštanje nema. Jasno je svima da Đoković ne igra najbolji tenis u karijeri, na Rolan Garos nakon dugo vremena stiže bez trofeja i nema sumnje da bi titula u Parizu bila ogroman zamajac za ono što je srpskom asu najvažnije - Olimpijske igre. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija