• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Ž.

06.05.2024

18:11

Svet trlja oči i ne veruje! Novak tek na 12. mestu, Fric i De Minor ispred njega!?

profimedia

Novak Đoković

Svet trlja oči i ne veruje! Novak tek na 12. mestu, Fric i De Minor ispred njega!?

Podeli vest

Novaku Đokoviću ne cvetaju ruže od početka 2024. godine.

Prvi teniser sveta, koji je danas započeo 424 nedelju na vrhu ATP liste, ostao je bez titule na grend slemu u Melburnu, a nije imao uspeha ni na ostalim turnirima i još uvek nema trofej ove sezone.

Interesantno, ni njegovom velikom rivalu Karlosu Alkarazu ne ide baš najbolje. Španac je osvojio Indijan Vels, ali to je sve, ispadao je u četvrtfinalima Majamija i Australijan opena, kao i Madrida i definitivno da ova sezona nije njegova i daleko je od favorita za predstojeće grend slemove.

Foto: tanjug/ap

 

Janik Siner je u pravom ritmu od početka sezone i  do sad je osvojio čak 4500 bodova, Medvedev je drugoplasirani u ATP trci sa 2850, Kasper Rud je treći sa 2375, a Zverev je četvrti sa 2085 bodova do sada u sezoni. Andrej Rubljov je peti sa 2070 bodova, a tek šesti je Karlos Alkaraz sa 1900 bodova.

Slede Cicipas sa 1965, De Minor sa 1755, Dimitrov sa 1575, Fric sa 1380, Hurkač sa 1360 i Novak Đoković na tek 12. mestu sa 1310 bodova.

U 50 najboljih po rezultatima ove sezone su i Dušan Lajović na 44. mestu sa 485 bodova, odnosno Miomir Kecmanović na 45. mestu sa 475 bodova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)
PROTEST

Sukobi u centru Tel Aviva! (VIDEO)

Izraelska policija je upotrebila vodene topove i rasporedila konjičke jedinice kako bi rasterali pripadnike protest u Tel Avivu, organizovane protiv vlade i u znak podrške oslobađanju talaca iz Pojasa Gaze. Miting je bio praćen sukobima sa snagama za sprovođenje zakona, kao i hapšenjima.

19.05.2024

10:20

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12