• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

24.05.2024

16:46

Makljaža u Berlinu! Navijači Fenera krenuli ka Grcima, reagovala policija (VIDEO)

printscreen Twitter

Košarka

Makljaža u Berlinu! Navijači Fenera krenuli ka Grcima, reagovala policija (VIDEO)

Podeli vest

Navijači Panatinaikosa i Fenerbahče žestoko su se potukli u Berlinu ispred "Uber" arene gde danas počinje fajnal-for Evrolige!

Grčki i turski tim igraju od 18.00 prvi polufinalni meč, a od 21.00 snage će odmeriti Olimpijakos i Real Madrid.

Navijači su okupirali prestonicu Nemačke, a do haosa je došlo sat i po vremena pre prvog polufinala.

Huligani Fenerbahčea bez karte krenuli su na ulaz Arene, pokušali da preskoče provere i na silu uđu, dok su pristalice PAOK-a trčale i bežale pa se najpre mislilo da je došlo do tuče.

Međutim, na snimku iz drugog ugla se vidi da nisu nikog tukli, već su redari bezuspešno pokušavali da ih zaustave i ne dozvole im da uđu na tribine, ali je, navodno, policija dovela stvari pod kontrolu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Svi bi da skinu "kralja" sa trona! Počinje fajnal-for Evrolige!
Košarka

Svi bi da skinu "kralja" sa trona! Počinje fajnal-for Evrolige!

Utakmicama Panatinaikos – Fenerbahče (18.00, Sport klub 1) i Real Madrid – Olimpijakos (21.00, Sport klub 1) u petak u Berlinu počinje fajnal for Evrolige! Titulu brani "kraljevski klub" koji će imati žestoku konkurenciju, a za prestižan pehar boriće se i trojica srpskih košarkaša!

24.05.2024

16:16

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija