• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

26.05.2024

08:29

Policija na sve strane! Pogledajte prve snimke žestokog obručuna huligana (VIDEO)

reuters

Košarka

Policija na sve strane! Pogledajte prve snimke žestokog obručuna huligana (VIDEO)

Podeli vest

Navijači Panatinaikosa i Olimpijakosa potukli su se u Berlinu u noći između subote i nedelje, a na društvenim mrežama su se pojavili prvi snimci sukoba.

Tuča grčkih huligana dogodila se oko 23 sata. Policija je imala mnogo posla i borila se da kontroliše navijače, a objavljeno je da je povređeno 12 osoba, dve teže, dok je jedna u kritičnom stanju i bori se za život, ima i uhapšenih. 

Kako prenosi portal "sport24", sukob se dogodio blizu metroa, dok je bankingnews.gr objavio da je došlo do dva obračuna, jedan na stanici metroa "Prenzlauer Allee S-Bahn", a drugi kod hotela. 

Na društvenoj mreži "X" pojavili su se i prvi snimci obračuna grških huligana. Policija je na sve strane, a građani koji su svedočili totalnom haosu prenose da su videli mnogo navijača kako beže obliveni krvlju.

Pogledajte! 

 

 

 

 

 

Grčki mediji prenose da se u Berlinu na dan finala očekuje najmanje 5.000 navijača Panatinaikosa. S druge strane, većina navijača Olimpijakosa i dalje je u Berlinu, iako su u polufinalu poraženi od Real Madrida.

Panatinaikos je prošao u finale fajnal fora elitnog takmičenja i od 20 časova će igrati protiv Real Madrida. Prethodno, od 17 časova će Olimpijakos i Fenerbahče odigrati utakmicu za treće mesto.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!
Hronika

Težak sudar u Mirijevu: Ima povređenih, Hitna pomoć na licu mesta!

U Mirijevu, tačnije na uglu ulica Koste Nađa i Rudi Čajeveca, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su se sudarila dva automobila. Nezgoda je izazvala zastoj u saobraćaju, a jedno vozilo je čak udarilo u banderu i zaustavilo se na trotoaru, dok je drugo ostalo na sred raskrsnice.

16.06.2024

23:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija