• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

24.05.2024

07:52

Novi trijumf Bostona! Seltiksi duplirali prednost!

Tanjug/AP

NBA

Novi trijumf Bostona! Seltiksi duplirali prednost!

Podeli vest

Košarkaši Bostona savladali su Indijanu rezultatom 126:110 u drugom meču finala Istočne konferencije NBA lige.

Seltiksi su tako poveli sa 2:0 u seriji i tako se nalaze na pola od finala NBA lige.  Pružala je Indijana otpor, pogotovo u prvom poluvremenu, ali jasno je bilo da je Boston kvalitetniji tim.

Najzaslužniji za trijumf domaćeg tima je bio Džajlin Braun. Amerikanac je na terenu proveo 36 minuta i uspeo je da ubaci čak 40 poena, uz pet skokova i dve asistenicije.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Pored njega je sjajne partije su pružili Džejson Tejtum i Derik Vajt sa po 23 poena, dok je Džru Holidej meč završio sa 16 poena.

U gostujućoj ekipi najviše se istakao Kamerunac Paskal Sijakam sa 28 poena, dok je reprezentativac Kanade Endrju Neimbhard  ubacio 15 poena.

Sledeća dva meča je domaćin Indijana, a finalna serija se igra na četiri ostvare pobede. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama
Srbija

Osvećen hram Svetih Novomučenika kragujevačkih u Šumaricama

Episkop šumadijski mitropolit Jovan uz sasluženje umirovljenog episkopa Zvorničko-tuzlanskog i nekadašnjeg Administratora Eparhije šumadijske Vasilija Kačavende, osveštao je danas hram posvećen Svetim novomučenicima kragujevačkim u Spomen parku u Šumaricama.

16.06.2024

14:26