• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

29.04.2024

18:54

Žakelj optimističan pred Partizan: Znamo im mane

Starsportphoto

Košarka

Žakelj optimističan pred Partizan: Znamo im mane

Podeli vest

Trener Budućnosti Andrej Žakelj pred meč s Partizanom je rekao da njegov tim imao dosta vremena da se spremi za ovaj duel i da svi igrači moraju da budu na energetski visokom nivou.

Podgorički tim gostuje crno-belima u utorak od 18.30 u sklopu prvog meča polufinala ABA lige. Strateg  Budućnosti je oprezan pre obračun, svestan je koliko je ozbiljan protivnik.

- Imali smo dosta vremena da se spremimo, ali igrači žele što pre da igraju. Mi, treneri, pogotovo kad smo u ritmu, volimo da ide što brže. Imali smo vremena da se odmorimo i pripremimo, da u utakmicu uđemo energetski na visokom nivou. Nema puno stvari koje ne znamo jedni od drugima. Partizan je evroligaški tim, jedan od boljih ofanzivnih potencijala u Evroligi i na to moramo da obratimo pažnju. Znamo odakle preti najveća opasnost, a znamo i koje su im mane - rekao je Žakelj.

Foto: Starsportphoto

 

 

Smatra da su u prethodna dva poraza u regularnom delu sezone prevagnule sitnice, te da će detalji odlučivati.

- Ali, i oni se spremaju - očekujem osvežen, motivisan Partizan. I oni su imali vremena da se odmore i pripreme. Više volim da razmišljam o našim igračima, našem pristupu, koncentraciji, fokusu... Borba, želja i fokus odlučuju utakmicu. Prva utakmica u Beogradu protiv njih - tada smo se još tražili. Igrali smo na dosta dobrom nivou, a još bolje ovu poslednju. Analizirali smo poslednji meč, videli smo gde smo grešili, šta moramo da ispravimo. Detalji odlučuju u ovakvim utakmicama. I više radimo na detaljima, da ih popravimo. Ima nekih sitnih povreda, ali to je polufinale, još protiv Partizana. Mislim da će svi da stisnu zube, kakav god da je problem, i da igraju preko bola - rekao je Žakelj.

Polufinalna serija se igra na dve pobede, drugi par polufinala čine Crvena zvezda i  Mega.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije
Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević izjavila je danas da posle izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je nedavno usvojen u Skupštini Srbije na inicijativu opozicionih poslanika, oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već na staroj adresi, a da će oko 10.000 njih biti uskraćeno da izrazi svoju izbornu volju na izborima 2. juna.

16.05.2024

10:17

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija