• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

27.04.2024

12:45

Govorili su da je debela i matora, a ona blista! Žena košarkaša Partizana je bomba (FOTO)

printscreen

Showtime

Govorili su da je debela i matora, a ona blista! Žena košarkaša Partizana je bomba (FOTO)

Podeli vest

Košarkaš Partizana Mateuš Ponjitka (30) pojavio se sinoć na fajnal-foru FIBA Lige šampiona u Beogradskoj areni sa suprugom Dorotom Trojanovskom (36)!

To je bila specijalna prilika da javnost vidi prelepu brinetu jer se ona uglavnom krije od objektiva, a i nema Instagram.

Do sada se sa poljskim košarkašem pojavila samo jednom u javnosti, na novogodišnjem koktelu u decembru na Dorćolu, ali tada nije htela da pozira.

Na utakmicama crno-belih ne sedi pored terena, već na tribinama, pa ju je teško uočiti.

 

 

Sada su Mateuš i njegova lepša polovina sedeli do terena pa su uslikani, a Dorota je blistala u jednostavnoj odevnoj kombinaciji što možete videti iznad na osmoj slici. Zanimljivo je da nijednog momenta nije skinula naočare za sunce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @topmodel.photos

 

Dorota i Mateuš u braku su od 2019, a ona ima sedamnaestogodišnjeg sina.

U Poljskoj je poznata jer se 2011. takmičila u top modelu. Takmičenje je završila na sedmom mestu, a kako prenose poljski mediji, mnogi su je tada prozivali da je debela, nefotogenična i matora, iako je imala samo 23 godine, ali je bila starija od drugih učesnica. Jedan od prisutnih u žiriju je čak rekao da je previše seksi za model, a ona je govorila da mrzi premršave žene.

Sa Mateušom je od 2012, a on se sa roditeljima i mlađim bratom Marselom, takođe košarkašem, posvađao zbog nje, o čemu je detaljno pričao prošle godine.

- Marsel i naši roditelji neprestano prave žrtve jedni od drugih. Otišao sam sam od kuće sa 19 godina. Od tada smo supruga i ja stalno vređani od strane roditelja, a kasnije im se pridružio i Marsel. Dobio sam ultimatum od roditelja: ili oni ili moja žena. Izabrao sam ljubav i osobu koja brine o meni svaki dan poslednjih deset godina. I onda je počela njihova osveta. Moji roditelji su u sukobu sa celom porodicom osim jednog strica koji živi na selu i nije u potpunosti svestan šta se desilo. Moji roditelji su poznati po tome što pišu uvredljive komentare o nama na internetu - ispričao je Ponjitka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!
Politika

Žiofre jasan: Srbija će biti deo politike proširenja EU!

Ambasador Evropske unije u Srbiji Emanuele Žiofre izjavio je danas da će proces proširenja EU biti u fokusu novoformirane Evropske komisije nakon junskih izbora za evropski parlament, kao i da se u obzir politike proširenja uzimaju Ukrajina, Gruzija i Moldavija kao novi kandidati, ali i balkanske zemlje, među kojima je i Srbija.

09.05.2024

11:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija