• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

06.05.2024

09:13

Opet mu je Vlahović kriv! Juve posrće, Alegri ne vadi Srbina iz usta!

EPA

Fudbal

Opet mu je Vlahović kriv! Juve posrće, Alegri ne vadi Srbina iz usta!

Podeli vest

Očigledno je da je Inter bolji od nas i da Dušan Vlahović nije u dobroj formi, kaže Masimilijano Alegri, trener Juventusa i po ko zna koji put alibi za loše rezultate traži u srpskom napadaču.

Juventus sve više posrće, a remi sa Romom (1:1) razočarao je navijače, jer četvrti put u nizu njihovi ljubimci nisu slavil u Seriji A.

Kada se na sve to doda poraz u Kupu Italije od Lacija, trener Masimilijano Alegri je prema mnogim mišljenjima odavno trebao da bude bivši.

 

Foto: EPA Images

 

 

 

Ipak, najmanje krivi sebe za loše rezultate, ali nije zaboravio da istakne da je Dušan Vlahović van forme, nakon što je i u Rimu propustio veliku šansu na početku utakmice.

– Naravno da smo mogli više i žalimo. Ipak, fudbal zna da bude zao i ponekad ne ide kako ste zamislili. Pali smo posle poraza kod kuće od Udinezea! Očigledno je Inter bolji od nas, imao je sve vreme prednost od 12-14 bodova. Prirodno je da na kraju usporimo. Bio je i niz incidenata kada je Milik bio isključen,  DušanVlahović, Kin i Kjeza nisu bili u dobroj formi, povređeni su bili Rabio i Mekeni... Sve su to nepovoljne okolnosti.

 

Foto: AP/Photo

 

 

 

"Stara dama" je na trećem mestu Serije A, a navijači se nadaju da neće ispustiti mesto za Ligu šampiona. 

– Znate kako, nije potrebno mnogo vremena da kapitulirate u ovom situaciji, posebno u Juventusu kada su svi spremni na kritiku. Momci su uspeli da se smire i naprave ključan korak. Imamo dobru razliku i priliku da već protiv Salernitane obezbedimo Ligu šampiona. Da, postoji žal što nismo bolje rezultate pravili, ali bilo je raznih situacija koja su nam pravile probleme – zaključio je Alegri, po običaju tražeeći alibi, a sva je prilika da će uskoro biti smenjen u Juventusu, a na njegovo mesto će doći trener Bolonje Tijago Mota.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija