• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

28.04.2024

07:08

Vlahović umalo zgromio trenera, streljao ga pogledom! Evo šta kaže Alegri

profimedia

Fudbal

Vlahović umalo zgromio trenera, streljao ga pogledom! Evo šta kaže Alegri

Podeli vest

Dušan Vlahović je besneo na Masimilijana Alegrija tokom derbija Juventusa i Milana, koji je završen bez golova, a nakon meča je trener pokušao da smiri situaciju.

Srpski napadač zamenjen je u 62. minutu, što mu se nije dopalo. Prilikom izlaska sa terena je udario u korner zastavicu, stepenice, bacao flašice sa vodom, streljao je Alegrija pogledom, a nije se ni pozdravio sa trenerom, nego je nešto govorio sebi u bradu. 

Vlahaoviću nije prvi put da ovako reaguje, ali posle meča je trener Juventusa rekao da u reakciji srpskog napadača nije bilo ničeg zabrinjavajućeg.

- Normalna reakcija. Ništa se nije desilo između nas, odlučio sam se za izmenu za koju mislim da je bila potrebna. Od napadača na klupu imali smo Milika i Kena, a odlučio sam se za Milika. Dušan je odigrao veliki broj mečeva u poslednje vreme, bio je dobar do izmene. U poslednjih nekoliko mečeva su nam izmene donele dosta toga dobrog. Bitno je da je Vlahović odigrao dobru utakmicu, a da ne postoje izmene, onda bi nam uvek igralo istih 11 igrača - kazao je Alegri posle meča.

 

Foto: profimedia

Dušan Vlahović

 

Vlahović je postigao 16 golova na 29 utakmica u Seriji A, najbolji je strelac Serije A  u 2024, jedini je u ovoj godini postigao 10 golova, ali u poslednja dva meseca se samo jednom upisao u strelce u prvenstvu. 

 

 

 

 

 

 

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Ruska grupa "Sever" došla na 20 km od Harkova!
Planeta

Hitno! Ruska grupa "Sever" došla na 20 km od Harkova!

Ruska vojska napala je selo Glubokoe u Harkovskoj oblasti, na manje od 23 kilometra od severnog predgrađa Harkova., a rusko ministarstvo odbrane objavilo je spisak naselja koje je u ovoj oblasti za kratk ovreme zauzela grupa Sever.

11.05.2024

12:09 >> 15:29

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija