• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

02.05.2024

23:05

Saša Ilić završio misiju u Grčkoj! Oprostio se od kluba (FOTO)

Starsportphoto

Fudbal

Saša Ilić završio misiju u Grčkoj! Oprostio se od kluba (FOTO)

Podeli vest

Legendarni kapiten Partizana, a sada trener Saša Ilić i zvanično je napustio klupu grčkog Atromitosa.

Ilić je uspešno završio svoju misiju u Grčkoj, gde je osigurao opstanak sa ekipom iz Peristerija, pa je sada vreme za nove izazove u trenerskoj karijeri. Atromitos je trenutno osmi na tabeli grčkog prvenstva. On je tako potvrdio spekulacije koje kruže u poslednje vreme da će trenersku karijeru nastaviti u Rusiji, tačnije u Nižnjem iz Novgoroda. Navodno, on bi sa pomenutim klubom trebalo da potpiše ugovor do leta 2025. godine.  

Nekadašnji fudbaler Partizana večeras se oglasio na Instagramu, gde je objavio nekoliko slika i zahvalio se grčkom klubu na svemu. 

"Hvala, zauvek Atromitos", napisao je Ilić pored slika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasa Ilic (@mr.sasailic)

 

Takođe, klub iz predgrađa Atine se zahvalio Iliću na uspešnoj sezoni i ostvarenim rezultatima. 

Foto: Instagram printscreen

 

"Hvala na svemu, Grande", napisao je grčki klub na svom Instagram profilu. 

Ilić je preuzeo Atromitos krajem oktobra prošle godine i za kratko vreme je uspeo da vrati ekipu na pobednički put i izvuče je iz zone ispadanja. Takođe, on je sa klubom stigao i do polufinala Kupa Grčke, gde su eliminisani od Panatinaikosa i to u dvomeču. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)
Live TV

Hoće li Vlada Crne Gore ostati pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici? Mi nemamo bližeg naroda od crnogorskog, sa njima delimo istoriju! (VIDEO)

U Kotoru se održava samit na kome učestvuje i Srbija, a kome je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić. Sa druge strane, vrh Crne Gore ostaje pri svom stavu o Rezoluciji o Srebrenici. Da li će preovladati čojstvo i čast ili će se dodvoravati zapadnim liderima? Na ovu temu u emisiji "Info veče " govorili su Željko Čurović, Savez Srba iz Crne Gore, Srđan Brac iz Centra za društvenu stabilnost i Vladimir Kljajić, politikolog.

16.05.2024

22:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Rusi upozoravaju, Fico je samo početak, u opasnosti su svi koji se ne uklapaju u agendu koju promoviše Zapad!
Nimalo naivno

Rusi upozoravaju, Fico je samo početak, u opasnosti su svi koji se ne uklapaju u agendu koju promoviše Zapad!

Ruski političari i zvaničnici sugerišu da bi ukrajinske obaveštajne službe, uz ključnu podršku Zapada, mogle da stoje iza atentata na slovačkog premijera Roberta Fica. Oni upozoravaju kako je malo verovatno da će ovo biti poslednji slučaj ove vrste i da su svi koji se ne uklapaju u agendu koju promoviše Zapad verovatna meta - nebitno na kojoj poziciji se nalazili!

17.05.2024

08:34

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija