• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2024

09:34

Geniji iz partija bivšeg režima ne mogu ni sami sebe da prate! Opozicija sama tera svoje birače! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Geniji iz partija bivšeg režima ne mogu ni sami sebe da prate! Opozicija sama tera svoje birače! (VIDEO)

Podeli vest

Član GO Srpske napredne stranke Vladimir Orlić bio je gost "Info jutra" Informer TV. On je govorio o predstojećim izborima u Srbiji i komentarisao poteze opozicije.

Orlić trenutnu situaciju u opoziciji ocenjuje kao "cirkus Medrano".

- Kad malo pogledate i njih same, kako ocenjuju sve što se dešava, nisu ništa nežniji nego ja. Mislim da je Jovanović iz DSS-a rekao da je to cirkus. Neko ko je u decembru glasao za ove ili one, da ih pitate šta misle i da li razumeju šta se dešava, mislim da bi samo odmahnuo rukom. Dok taj cirkus traje, oni svi idu na izbore. One laži i mazanje očiju o bojkotovanju izbora... Oni svi idu na njih. Geniji iz partija bivšeg režima ne mogu ni sami sebe da prate. Sve granice nestanu kad treba da se ostvari neki zajednički interes. Oni koji su rekli da izlaze i pobeđuju svuda izlaze na 34 mesta, a oni koji su rekli da bojkotuju, na 27. "Velika" je razlika. Tajkunski tabloidi pišu da su stranci izračunali da će opozicija imati 10 mandata manje nego u decembru. Dođete do toga da vam oni koji govore da neće na izbore govore "dođite da glasate za nas", "nećemo na izbore, ali zašto ste nam oborili listu"... Padaju im liste po zakonu na kojem su sami insistirali. Isterali su sami sebe na čistac i prikazali sami sebe kao fantome. Uopšte ne sumnjam da će velika većina glasova 2. juna otići politici Aleksandra Vučića. Prosečna plata u Srbiji će 2027. biti 1.400 evra, a penzija 650 - kaže Orlić.

Kompletno gostovanje pogledajte u video-snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Moravski koridor biće gotovo krajem 2025. ili početkom 2026. godine
Društvo

Vesić: Moravski koridor biće gotovo krajem 2025. ili početkom 2026. godine

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da će krajem 2025. ili početkom 2026. godine biti u potpunosti završen Moravski koridor, koji se trenutno radi, a da će do kraja ove godine u saobraćaj biti pušteno 30 kilometara tog koridora, čime će u saobraćaj biti uključeni Trstenik i Vrnjačka banja kao i deo deonice Preljina - Adrani najverovatnije do Mrčajevaca.

27.07.2024

15:21

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija