• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2023

12:54

Dragović oblači crno-beli dres? Velikan dolazi po kapitena Zvezde!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Dragović oblači crno-beli dres? Velikan dolazi po kapitena Zvezde!

Podeli vest

Iskusni defanzivac na meti je Bešiktaša.

Mogla bi Crvena zvezda ove zime lako da ostane bez kapitena Aleksandra Dragovića (32), pošto je lista zainteresovanih klubova za njega sve duža.

Austrijski reprezentativac je minule zime bio na meti Sampdorije, nedavno se pričalo da ga ponovo želi trener Dejan Stanković, ovog puta u Ferencvarošu, a prema informacijama koje stižu sa Bosfora, sada je u trku ušao i Bešiktaš.

Tamošnji mediji navode da se turski velikan potpuno okrenuo ka odličnom štoperu i da će njegovo angažovanje biti prioritet u zimskom prelaznom oku. Tome u prilog ide i činjenica da je u Beogradu nedavno bio i prvi čovek sportskog sektora velikana iz Istanbula, Samet Ajbaba, kako bi sa čelnicima srpskog prvaka postigao dogovor o transferu.

Dragoviću 30. juna 2024. ističe ugovor sa crveno-belima i već od 1. januara može da pregovara sa drugim timovima, pošto će na leto biti slobodan agent. Prema pravilima FIFA, mogao bi već za nekoliko dana da izabere svoju novu sredinu.

Foto: Starsportphoto

 

Crno-belima su pojačanja neophodna, a iskustvo koje ima nekadašnji prvotimac Bazela, kijevskog Dinama, Bajer Leverkuzena i Lestera mnogo bi im značilo u trci za gornji deo tabele turske Superlige i mesto koje naredne sezone vodi u neko od evropskih takmičenja.

Momak koji je rođen u Beču, ali ima srpsko poreklo, mnogo puta je govorio da mu je želja da igračku karijeru završi u matičnoj Austriji. Čak je kupio i akcije tog kluba i finansijski mu pomagao. Međutim, prema informacijama od izbora bliskim stasitom defanzivcu, sviđa mu se i mogućnost da se preseli u Budimpeštu i obuče dres Ferencvaroša, pogotovo jer je Beč blizu.

Ono što je trenutno sigurno, minimalne su šanse da će navijači Zvezde svog aktuelnog kapitena gledati i naredne sezone na "Marakani".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija