• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.12.2023

22:10

Bio je veliko pojačanje Zvezde, dobio nadimak Ronaldo, sad nema klub

Starsportphoto

Fudbal

Bio je veliko pojačanje Zvezde, dobio nadimak Ronaldo, sad nema klub

Podeli vest

Nekadašnji ofanzivac srpskog šampiona slobodan u izboru nove sredine.

Fudbalski klub Mladost iz Lučana zvanično je saopštio je da je okončao saradnju sa iskusnim ofanzivnim vezistom Markom Mirićem (36).

Reč je o vrlo iskusnom fudbaleru, koji je tokom karijere promenio mnogo klubova, između ostalog, igrao je i za Crvenu zvezdu. U zenitu svoje karijere zabeležio je i tri nastupa za A reprezentaciju Srbije.

Vest o tome da je napustio Lučane saopštio je sportski direktor kluba Nenad Neško Milovanović.

Mirić nam je dao sve što je mogao, svaka mu čast i hvala mu na svemu. Sporazumno smo raskinuli ugovor, prijateljski smo se rastali i želim mu sreću u nastavku karijere - kaže Milovanović.

Foto: Starsportphoto

 

 

Što se tiče Mirića, on je pre desetak godina važio za jednog od najboljih fudbalera domaćeg prvenstva. Zvezda ga je dovela iz subotičkog Spartaka 2012. godine i tada je za njegov potpis vodila bitku sa Partizanom. Negde u tom periodu u javnosti je dobio nadimak "subotički Ronaldo", koji na kraju nije opravdao.

Zvezdu je napustio u zimu 2013. godine nakon što je zatražio raskid ugovora, a kasnije je promenio veliki broj klubova. Igrao je za Minsk, Slaven Belupo, Lokeren, banjalučki Borac, Radnički iz rodnog Kragujevca i sada za Lučane.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija