• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

25.05.2024

22:05

Emotivni Dragović: Uvek ću navijati za Zvezdu! Delije, hvala vam!

ATA Images

Crvena zvezda

Emotivni Dragović: Uvek ću navijati za Zvezdu! Delije, hvala vam!

Podeli vest

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović odigrao je svoj poslednji meč u crveno-belom dresu.

Izabranici Vladana Milojevića u poslednjem kolu Superlige Srbije pobedili su Čukarički sa 4:1, a meč je obeležio emitovan oproštaj Dragovića, koji je posle tri sezone napustio "Marakanu". 

Foto: ATA Images

 

Dragović je posle dodele pehara otišao do severne tribine, gde su bile najvatrenije pristalice "delije" i obratio im se, a sada je otkrio i šta im je rekao.

- Zahvalio sam im se za ove tri godine, iako nije uvek bilo lako. Ja sam uvek govorio da su oni nama 12 igrač. I želim i njima i igračima i stručnom štabu sve najbolje sledeće sezone i da uđu u Ligu šampiona - poručio je Dragović posle oproštaja. 

Foto: ATA Images

 

 

Foto: Starsportphoto

 

Austrijski štoper priznaje da nije bilo lako doneti odluku da napusti crveno-bele posle tri sezone. 

- Jeste bilo teško, mislim da svi znaju koliko volim i navijam za Zvezdu. Uvek mi je bio san da igram za Zvezdu i hvala Bogu da sam imao priliku da igram ovde tri godine, ali nažalost došao je taj trenutak da sam morao da se oprostim. Ipak, ja ću dok sam živ uvek navijati za Zvezdu - jasan je kapiten Zvezde. 

Foto: Starsportphoto

 

Dragović je na kraju pomenuo i svog naslednika. 

- On se rodio ovde u Beogradu. On mi je sve, ja sam jako ponosan, što će kada jednog dana bude odrastao moći da gleda slike sa ove proslave - poručio je iskusni defanzivac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija