• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.04.2024

12:10

Kličko objavio šokantne vesti o Zelenskom! Ova informacija govori sve: Od početka rata...

epa/ap/shutterstock

Vesti

Kličko objavio šokantne vesti o Zelenskom! Ova informacija govori sve: Od početka rata...

Podeli vest

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko rekao je u intervjuu medijskoj grupi Funke da se nikada nije lično sreo sa Vladimirom Zelenskim od početka sukoba u zemlji, sugerišući da predsednik ima „druge stvari da radi“.

Kijevski gradonačelnik se požalio da nema kohezije i jedinstva između vodećih ukrajinskih političara u kontekstu sukoba.

Govoreći o svom odnosu sa Zelenskim i pokušajima da se razreši napetost koja je uočena između njih, Kličko je naveo da je pokušao da se sastane sa predsednikom na „desetine puta“ od početka neprijateljstava, jer „mnogo zavisi od glavnog grada zemlje“.

- Ali, nažalost, nisam imao priliku da se lično sretnem sa Zelenskim, verovatno ima druge stvari da radi - požalio se on i dodao da je u sadašnjim uslovima važno zaboraviti na političke ambicije.

Istovremeno, kako su primetili novinari Funkea, početkom decembra Kličko je „neobično jasno“ optužio Zelenskog za greške na funkciji.

Takođe, gradonačelnik Kijeva je u intervjuu optužio ukrajinsku vladu da čini premalo u borbi protiv divlje korupcije u zemlji.

- Ovo pitanje možete postaviti svakom građaninu, a siguran sam da će svaki građanin odgovoriti: „Ne“, odgovorio je Kličko na pitanje da li ukrajinske vlasti čine dovoljno u borbi protiv korupci - dodajući da je potpuno istog mišljenja.

Kličko je u decembru rekao da kao rezultat delovanja Zelenskog u Ukrajini praktično nije ostalo nezavisnih institucija vlasti i izrazio mišljenje da se zemlja kreće ka autoritarizmu, u kojem sve zavisi od raspoloženja jedne osobe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija