• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.05.2024

06:40

Dnevni horoskop za sredu 1. maj! Lava čeka virtuelna romansa, a ovaj znak će se zaljubiti na prvi pogled

Pixabay

Horoskop

Dnevni horoskop za sredu 1. maj! Lava čeka virtuelna romansa, a ovaj znak će se zaljubiti na prvi pogled

Podeli vest

Ovo je period u kome je Vagama lako da se zaljube. Svi im deluju zanimljivo...

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN 

LJUBAV: Bićete privlačni i dopadljivi, pa ćete zbog toga dobiti mnoge komplimente i romantičnih ponuda. POSAO: Naićićete na prepreke ili probleme koji će vas osujetiti. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BIK

LJUBAV: Možda ćete upoznati nekog u društvu prijatelja ili razviti romantična osećanja za nekog ko vam je prijatelj. POSAO: Rad u paru ili u timu. Bićete inspirisani u grupnom radu i društveno angažovani. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

BLIZANCI 

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti vrlo kofuzan i za to ćete biti samo krivi. Flertovaćete se više od jedne osobe, što će pretstavljati problem. POSAO: Možete dobiti neku priliku za promenu u karijeri. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RAK

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti vrlo nestabilan. Moguće je da vam se dopadne neko s kim radite. POSAO: Brinuće vas vaša poslovna situacija, zbog smanjenog obima posla. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Pixabay

 

LAV

LJUBAV: Danas definitivno nećete ući u klasičnu vrstu veze, već je moguće da imate neku vrstu virtuelne romanse. POSAO: Ako vaš posao podrazumeva putovanje, imaćete nekih problema. ZDRAVLJE: Aritmija.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete potrebu da se vratite na staro i da budete sa nekim ko vam je dobro poznat, možda nekim ko je bivši/ša. POSAO: Moguće je da će biti pozitivnih promena u vezi posla. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA 

LJUBAV: Ovo je period u kome vam je lako da se zaljubite. Svi vam deluju zanimljivo, ali upravo zbog toga možda i ne ostvarite nešto značajno. POSAO: Problem zbog neodgovornosti poslovnog partnera ili kolega. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

ŠKORPION 

LJUBAV: I dalje su moguće promene u ovoj sferi, ali će situacija ipak biti znatno pozitivnija i biće razloga za optimizam. POSAO: Problemi u vezi pravnih pitanja i sudskih sporova. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

Foto: freepik

 

STRELAC 

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko radi u industriji lepote ili se bavi  umetnošću. POSAO: Izbegavajte svaki rizik i špekulisanje, jer će biti na vašu štetu. ZDRAVLJE: Promenljivog ste zdravlja.

JARAC 

LJUBAV: Današnji dan će proći bez većih turbulencija, iako izgleda da ćete sumnjati u iskrenost partnera, ako ste već u vezi. POSAO: Moguć blagi napredak u poslu i karijeri uopšte. ZDRAVLJE: Stabilizacija zdravstvenog stanja.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete usmereni na druge oblasti života, ovo nije vaše vreme za ljubav. POSAO: Vrlo je bitno da pokažete poštovenje prema svakoj vrsti autoriteta, što vam u ovom periodu teško pada. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE 

LJUBAV: Nećete biti uspešni u verbalnom izražavanju emocija, ali možete pokušati da ih izrazite na neki drugi način. POSAO: Imaćete impuls da trošite bez plana i gubite novac ili vredne stvari. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete i pijete.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija