• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.04.2024

22:46

SKANDAL! Miloš Jovanović ide u koaliciju sa čovekom koji je uništavao srpske zastave! (VIDEO)

Ata images

Vesti

SKANDAL! Miloš Jovanović ide u koaliciju sa čovekom koji je uništavao srpske zastave! (VIDEO)

Podeli vest

Ana Oreg iz "Pokreta slobodnih građana" tokom gosotvanja na tajkunskoj N1 obelodanila je kako će opozicija da izađe na izbore u Novom Sadu.

- Na izbornoj listi opozicije za Novi Sad, bićemo mi, Đilasova stranka, koalicija DSS-POKS, pokret BRAVO! a za Ligu socijaldemokrata Vojvodine i dalje stoje otvorena vrata i biće pozvani ako bude jedna lista! - rekla je Oreg.

Ponoševac Mihailo Brkić je dodao da je "intencija da na jednoj listi za Novi Sad budu iz "Srbije protiv nasilja", koalicije DSS-POKS i pokret Bravo!

Inače, pokret Bravo! je organizacija koju vodi Brajan Brković - poznatiji kao unuk srbomrsca Jevrema Brkovića, kao i po svojim antisrpskim akcijama kada je po Novom Sadu uništavao srpske trobojke!

 

 

Dakle, "veliki patriota" kako sebe predstavlja Miloš Jovanović, ide u koaliciju sa čovekom koji je poznat po tome da je uništavao srpske zastave po Novom Sadu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija