• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic/Z.A.

02.05.2024

13:04

Jovana Jeremić podnela tužbu protiv Vesne Rivas! Voditeljka poručila: "To što tvrdi, moraće da dokaže na sudu"

Zoran Sinko Tanja Ardić

Estrada

Jovana Jeremić podnela tužbu protiv Vesne Rivas! Voditeljka poručila: "To što tvrdi, moraće da dokaže na sudu"

Podeli vest

Jovana je nedavno, gostujući u Informerovom Kolegijumu, ispričala da je sat marke "roleks" dobila na poklon od drugarice, a sada je, između ostalog, zbog "roleksa" podnela tužbu protiv pevačice Vesne Rivas.

Popularna tv voditeljka, Jovana Jeremić, nedavno je, gostujući u Informerovom Kolegijumu, pričala o satu marke "roleks" koji je dobila na poklon od drugarice, a sada je, upravo zbog tog sata, podnela čak dve tužbe protiv pevačice Vesne Rivas.

- "Roleks" je od drugarice, ne od Dragana. On će imati priliku da se dokaže. Ako je najbolja drugarica mogla da mi kupi "roleks", može valjda i on da se pokaže - prokomentarisala je popularna voditeljka tada.

Foto: Zoran Sinko

 

Nakon ove izjave, pevačica Vesna Rivas je odlučila da udari na voditeljku najgledanijeg Jutarnjeg programa u Srbiji:

- Džovana, Džej Džej, mali monkey (engl. majmun)... Ja toliki prezir prema jednoj osobi nisam videla, a 30 godina sam na javnoj sceni. Čitam komentare ispod njenih smešnih klipova i bisera. Ona se u nekim momentima trudi da karikira i da odglumi, ali su ti komentari postali antireklama - istakla je Vesna prvo.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Sada to iskače iz onoga da je svaka reklama dobra reklama. Ona to više ne može da kontroliše. Mogla je dok nije uletela u ego-balon. Neki ljudi izgube osećaj za stvarnost, ne hodaju zemljom, ne raduju se sitnicama. Ona priča kako joj je drugarica poklonila roleks, a reč je zapravo o roleksu od 50 do 80 dolara - rekla je Rivasova za "Hype".

Foto: Masha Bandjur

 

Jovana Jeremić se oglasila ovim povodom i otkrila da je protiv Vesne podnela još dve tužbe:

- Vesni Rivas želim svu sreću i da nađe svoj mir. Neću se javno oglašavati povodom njenog imena i prezimena, a danas je dobila dve tužbe, pored prethodne dve, na sudu će dokazati svoje tvrdnje ako smatra da je u pravu - rekla je Jovana za "Blic".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija