• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

12.11.2023

20:13

"Mislim da se drogirao pre smrti": Bivša devojka Metjua Perija šokirala priznanjem, ovo ga je odalo

Reuters

Showbiz

"Mislim da se drogirao pre smrti": Bivša devojka Metjua Perija šokirala priznanjem, ovo ga je odalo

Podeli vest

Bivša devojka Metjua Perija izjavila je kako misli da je glumac pre smrti ponovo koristio nedozvoljene supstance, a jedan od pokazatelja su joj bile i njegove objave na mrežama.

Bivša devojka Metjua Perija, Kejti Edvards, nakon glumčeve smrti izjavila je kako misli da se on nije "samo utopio u bazenu", već da je ponovo počeo da koristi nedozvoljene supstance. 

Ona je prvo ukazala na neobične Perijeve objave na mrežama, zbog kojih je posumnjala da se vratio starom poroku. 

Foto: EPA

 

- Postoji mnogo stvari koje mi nisu jasne. Ne verujem da se samo utopio u džakuziju, to mi ne zvuči logično. Poznajem Metjua i znam da se ne bi tek tako utopio. Mislim da je možda uzimao tablete pre. Rekli su da na mestu događaja nije bilo lekova protiv bolova, što me ne čudi. Bio je paranoičan i sakrio bi ih sve, tako da nije bilo dokaza - izjavila je Kejti za britanski The Sun.

Glumac se u svojim poslednjim objavama potpisivao kao Metmen, što je njegovoj bivšoj devojci bilo sumnjivo. 

- Bila sam s njim kad se drogirao, iako se nisam drogirala s njim. Kad god bih mu rekla da bi možda trebao malo smanjiti s drogom, rekao bi: "Ne, ja sam Metmen." - izjavila je Kejti. 

Foto: Profimedia

 

Ona je takođe rekla da je Metju često provodio dosta vremena u vodi, kada je koristio nedozvoljene supstance. 

- Jednom je njegov sused pronašao Metjua golog u svom bazenu. Morala sam otići onamo i izvući ga iz bazena njegovog suseda. Uvek je bio u vodi dok se drogirao - rekla je ona. 

Podsetimo, objavljen je smrtni list glumca Metjua Perija koji je iznenada preminuo u 54. godini.

U dokumentu, koji je objavio zavod za javno zdravlje i koji je u posedu portala The Blast, navodi se da je uzrok Perijeve smrti "odgođen" jer se čeka detaljna analiza njegova toksikološkog nalaza, nakon što su prvi rezultati pokazali da u njegovoj krvi nema tragova ilegalnih supstanci fentanila i metamfetamina.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Vučević: Republika Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici!

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da ga je predsednik Vlade Republike Gabon Rejmond Ndonga Sima obavestio da Gabon neće glasati za rezoluciju o Srebrenici o kojoj će se raspravljati u Ujedinjenim nacijama i zahvalio se Gabonu zbog toga što u potpunosti, priznaje teritrijalnu celovitost i suverenitet Srbije po pitanju Kosova i Metohije.

20.05.2024

12:55

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!
Politika

Opasno za Srbiju! Bulatović: Vučiću prete strani plaćenici!

Na žalost i na strahotu svih normalnih i mislećih građana Srbije, događa se upravo ono na šta smo upozoravali kada smo govorili o nekontrolisanoj agresiji i mržnji koje širi opozicija, upozorava Dejan Bulatović, poslanik na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

20.05.2024

12:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija