• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2024

17:05

"Dobio bih tri Nobelove nagrade kada bih se odrekao Srbije!" Vučić uputio oštru i jasnu poruku Zapadu!

TV Pink printscreen

Politika

"Dobio bih tri Nobelove nagrade kada bih se odrekao Srbije!" Vučić uputio oštru i jasnu poruku Zapadu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas iz Njujorka da su Amerikanci svesni da se ruši Dejtonski sporazum rezolucijom o Srebrenici, kao i da Zapad smatra da je Srbija faktor destabilizacije u regionu.

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, poslao je jasnu poruku Zapadu da se Srbija neće predati bez borbe, kao i da će se on uvek boriti za svoju zemlju.

- Interesantno je to kada god postoji nešto u regionu, kada god nećete da prihvatite nečiju ucenu, postajete faktor destabilizacije i to samo zato što ne dozvoljavam da gaze Srbiju. Oni su u stanju da gaze Dejtonski sporazum, a Amerikanci znaju da je ovo brutalno kršenje Dejtonskog sporazuma. Kada im to kažete, njihovi mediji pišu da su to opasne pretnje Vučića, pa oni imaju neki ozbiljan problem u glavi. Uvek ćemo biti loši za njih, a da se odreknemo Srbije, srpstva, Republike Srpske, dobio bih tri Nobelove nagrade. Pre bih bio najgori na svetu, nego da učinim nešto protiv moje Srbije. Oni misle da mi treba da prihvatimo da smo genocidni narod bez borbe. Imamo mi mnogo njih u Srbiji koji navijaju protiv Srbije, a to je decenijama tako. Uvek je trebalo biti krezubi seljak po njima, a oni da budu iz centra sa svojim salonskim cipelama, to im je ostalo iz komunističkog perioda, a sada su se preobukli u proevropske plavo žute šinjele - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!
I TO MNOGO RANIJE

Udarno! Kinezi digli celu Rusiju na noge: Bajden šalje trupe, pala je odluka! NATO izradio detaljan plan, katastrofa se više ne može izbeći!

Prema „Asia Timesu“, američki predsednik Džo Bajden čeka svoj reizbor, da bi potom zvanično naredio raspoređivanje trupa NATO-a na ukrajinskoj teritoriji. Kako oni navode, rukovodstvo Severnoatlantske alijanse izradilo je plan za sprečavanje potpunog poraza ukrajinskih oružanih snaga. NATO je odlučio da praznine u ukrajinskim redovima popune zapadni „savetnici“.

05.05.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija