• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.04.2024

09:45

Izgradnja Nacionalnog stadiona počinje 1. maja! Predsednik Vučić postavlja kamen temeljac

Privatna arhiva

Politika

Izgradnja Nacionalnog stadiona počinje 1. maja! Predsednik Vučić postavlja kamen temeljac

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će 1. maja postaviti kamen temeljac za izgradnju Nacionalnog stadiona.

Ovo je otkrio ministar finansija Siniša Mali, gostujući na TV Pink.

Prvog maja predsednik Vučić će postaviti kamen temeljac na izgradnju Nacionalnog stadiona. Kada je stadion u pitanju, fudbal je postao biznis, hoćemo da izgradnjom stadiona dovedemo nove investitore. Jedna investicija podstiče drugu. Bio sam u Leskovcu gde je izgrađen stadion i sad oko njega niču fabrike - istakao je Mali.

On je objasnio šta je sve predviđeno programom "Skok u budućnost - Srbija 2027". Kako je ministar finansija izjavio, Srbija će u okviru ovog programa izdvojiti 18 milijardi evra za investiranje po čitavoj državi.

- Prezentacija koju je imao Vučić oko Ekspa - investiraćemo dodatnih 18 milijardi evra u celu Srbiju do 2027. Predstavili smo program Srbija 2027. Imamo preko 300 projekata: ulagaćemo u Ekspo (stanovi, stadion...). To postaje najveće gradilište u Evropi. Ulagaće se u puteve, zdravstvene ustanove, bio4 kampus. To su svi projekti koje ćemo završiti do 2027. kada ćemo se predstaviti svetu. Bili smo vrlo konkretni u šta ćemo uložiti. Nama je Ekspo samo povod da ulažemo za sve u Srbiju - poručio je ministar finansija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija