• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.03.2024

12:21

Sve rade kako bi se dočepali vlasti! Vučić o fantomskim biračima: Je l' Borko ili Borislav Stefanović menjao ime zato što mu se nije svidelo?!

printscreen

Politika

Sve rade kako bi se dočepali vlasti! Vučić o fantomskim biračima: Je l' Borko ili Borislav Stefanović menjao ime zato što mu se nije svidelo?!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom obraćanja medijima osvrnuo se i na fantomske birače koje forsira deo tajkunske opozicije.

Naime, predsednik je odgovorio na pitanje novinara tajkunske N1 povodom famoznih fantomskih birača.

- Građani Srbije treba da znaju, da možete da premeštate koliko god hoćete, ali jedna osoba može da glasa jednom! Oni pričaju o nekom premeštanju, pa čekajte, ne možete na svaka tri meseca da premeštate ljude. Ja znam da vi sa N1 ste objektivni i znam da vi ne biste podržali "Srbiju protiv nasilja", jer ne podržavate nasilje. Kako je moguće da je Borko, koji je bio Borislav, valjda mu se nije ime dopalo pa je promenio, ili zato što je bio fantomski birač jel on Borislav ili Borko, jel to sve radio da bi dobio funkciju ili tetki da odnese lek? Jel on iz Beograda ili iz Novog Sada.. pa čekajte malo. A ovo se sve radi da bi došli do vlasti - rekao je predsednik. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija