• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

30.11.2023

07:50

Oglasila se BIA: Nećemo dozvoliti da budemo uvučeni u političke igre Đorđa Miketića

printscreen

Politika

Oglasila se BIA: Nećemo dozvoliti da budemo uvučeni u političke igre Đorđa Miketića

Podeli vest

Bezbednosno-informativna agencija (BIA) saopštila je da neće dopustiti da bude uvučena u "političke igre" Đorđa Miketića iz stranke Zajedno i njegove političke opcije, nakon što se u medijima pojavio snimak eksplicitne sadržine na kojem je on prikazan.

"Povodom nastavka napada pojedinih medija na Bezbednosno-informativnu agenciju, a u vezi sa eksplicitnim snimkom gospodina Đorđa Miketića, saopštavamo da BIA neće dopustiti da bude uvučena u političke igre gospodina Miketića i njegove političke opcije i ponavljamo da Agencija za nastanak i širenje pomenutog materijala, iz više razloga neumesne sadržine, ne snosi nikakvu odgovornost", kaže se u saopštenju BIA.

Ističe se da je jedan od zadataka BIA zaštita državnih organa, samim tim i Narodne skupštine Republike Srbije i njenih poslanika, zbog čega je Agencija, u skladu sa zakonskim ovlašćenjima, odmah i pokrenula istragu.

Foto: printscreen

 

 

"Nepobitno je utvrđeno da je snimak autentičan i da je nastao svojevoljno i bez prisile, što je gospodin Miketić javno i potvrdio, kao i da ga je napravila muška osoba koja se nalazila u istoj prostoriji sa gospodinom Miketićem i nepoznatom ženskom osobom", stoji u saopštenju.

Dodaje se da niko drugi osim Miketića i ostalih učesnika u događaju sa eksplicitnog snimka ne može da snosi odgovornost za njegov nastanak kao i za njegovu distribuciju.

"Gospodin Miketić je sam u javnosti otvorio temu svog snimka i sam mora da snosi posledice svoje odluke, zato pozivamo i njega i pojedine medije da prestanu sa pokušajima da u svoje političke igre uvuku Bezbednosno-informativnu agenciju", poručili su iz BIA.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 4 meseca

Posle ovakvog skandala Miketić bi trebao da se povuče iz politike. Ne priliči da se čoveku sa ovakvim skandalom bavi politikom.

Mara

pre 4 meseca

Djilas je zapoceo prljavu kampanju a svaki sledeci za njim samo kopira

Marica

pre 4 meseca

Miketic je covek koji se bavi prlajvim polsovima i red je da se nadlezni organi pobrinu za njega

Vlada

pre 4 meseca

Imamo jasan stav za sva pitanja i sprmene odgovore nema predaje

Jovan

pre 4 meseca

Miketić na pogrešan način želi da privuče pažnju.

Milana

pre 4 meseca

Smešan je ovaj Miketić svi su ga provalili.

Jovan

pre 4 meseca

On da ima imalo stida kod sebe ne bi trebalo da se pojavljuje više jer će svima biti ona slika njega golog.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!
Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!

Iza odluke o zauzimanju određenog regiona na teritoriji Belorusije ne stoji opozicija, već Zapad, ukazuju ruski eksperti, komentarišući upozorenje beloruskog predsednika da predstavnici beloruske opozicije, koji se nalaze u inostranstvu, žele da zauzmu jedan od regiona u zemlji, proglase novu vlast i da uvedu tamo snage NATO-a.

28.04.2024

17:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija