• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

28.04.2024

20:32

Zvezda kaznila Nebojšu Ilića! Poslednja opomena pred isključenje

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda kaznila Nebojšu Ilića! Poslednja opomena pred isključenje

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda odlučio je da kazni tim menadžera Nebojšu Ilića, zbog vožnje u alkoholisanom stanju i bežanja od policije.

Tim menadžer crveno-belih, kao i reprezentacije Srbije priveden je u sredu u popodnevnim satima zbog vožnje suprotnom trakom u pijanom stanju, nakon čega je pokušao da izbegne kontrolu policije i pobegne. On je prilikom privođenja imao 1,25 promila alkohola u krvi.

Zvezda je odmah suspendovala svog tim menadžera, a sada je odlučila i ga da kazni.

"Zbog disciplinskog prekršaja iz člana II tačka A kaznenog pravilnika KK Crvena zvezda, tim menadžer našeg kluba kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 25 posto naknade u sledeća četiri meseca. Takođe, upućena mu je i poslednja opomena pred isključenja iz prvog tima sa pozicije tim menadžera. Ove odluke donete su nakon sastanka i razgovora sa Nebojšom Ilićem, utvrđivanja svih činjenica, a na osnovu pravilnika o kaznenim merama KK Crvena zvezda", saopštio je klub sa Malog Kalemegdana. 

Ilić je tim menadžer crveno-belih od 2001, dok istu funkciju obavlja i u košarkaškoj reprezentaciji Srbije od 2010. godine.  Sa Zvezdom je kao igrač bio prvak države 1993.godine, a zatim je u svim uspesima tima sa Malog Kalemegdana učestvovao kao tim menadžer.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija