• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.09.2022

16:33

BIĆE PRITISAKA, ALI MI RADMO ZA SVOJU ZEMLJU! Sačuvali smo slobodarski duh i nezavisnost!

printscreen

Politika

BIĆE PRITISAKA, ALI MI RADMO ZA SVOJU ZEMLJU! Sačuvali smo slobodarski duh i nezavisnost!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da će svakako biti dodatnih pritisaka na Srbiju, posle njegovog govora u UN kojem će istaći kršenje međunarodnog prava po pitanju KiM, ali da to nikoga ne treba da zanima, jer on je tu da radi svoj posao

- Biće pritisaka, naravno, ali koga to briga. Naš posao je da radimo za svoju zemlju, a ne za nekog drugog. Na to sam ponosan, uvek smo se tako ponašali, i sačuvali slobodarski duh zemlje i nezavisnost - rekao je Vučić za TV Pink.

On je rekao da je pristao da govori u UN zbog mnogo važnih stvari, ali i primetio da mnogi često ne razumeju šta se dešava, i da je pred nama ključnih šest meseci u kojma se, kaže, “pravi razlika”.

Posle toga, biće onih koji su jedva preživeli sa malim šansama za uspeh i napredak, onih koji su preživeli, ali teskso oslabljeni i oni koji su pretrpeli značajne udarce, ali su preživeli kao najjači.

Na kraju će se, kaže, videti dodatna razlika između Nemačke i ostalih, dok će u drugom redu ostati Francuska, Španija i neke druge zemlje.

- Nemačka će da ode u nebesa, bez bez obzira na sve druge. Prosto, najjači su, mogu da, figurativno, bacaju pare. Ako su mogli do 60 milijardi da bace za pomoć kompanijama, da ih ostave u lancu snabdevalja i proizvodnje…. Biće unušteni neki mali po Evropi. Mi moramo da vodimo računa da sačuvamo zaposlenost - rekao je Vučić.

Na pitanje da li ćemo to moći, Vučić je rekao da je svaki dan koji prođe - dobro, a ako otvorimo i neku fabriku, to je onda neverovatan uspeh u ovakim uslovima.

Dodao je da je sada nezaposlenost 8,9 odsto, dok je 2012. bila 25,9 odsto.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija