• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.08.2022

22:59

ŠTEDNJA STRUJE! Zgrade Vlade, Predsedništva i Ministarstva finansija večeras u mraku!

ATA Images

Politika

ŠTEDNJA STRUJE! Zgrade Vlade, Predsedništva i Ministarstva finansija večeras u mraku!

Podeli vest

Zgrade Vlade Srbije, Predsedništva i Ministarstva finansija večeras su u "mraku" u skaladu sa današnjom vladinom odlukom da se na institucijama u prestonici isključi dekorativna rasveta.

 - Zgrade Vlade Srbije, Predsedništva i Ministarstva finansija večeras su u "mraku" u skaladu sa današnjom vladinom odlukom da se na institucijama u prestonici isključi dekorativna rasveta.

Takođe, pogašena je rasveta i na zgradi Palate Srbija.

Vlada Srbije odlučila je da se od večeras isključuje dekorativna rasveta na zgradi Vlade, zgradi Ministarstva finansija i Ministarstva privrede, zgradi Predsedništva, kao i na drugim zgradama i objektima gde nije neophodna, radi uštede električne energije.

Vlada apeluje i na druge institucije i organizacije da primene ovu preporuku kao primer odgovornog i racionalnog ponašanja, kako bismo zajednički dali doprinos u rešavanju izazova energetske krize sa kojima se suočava veliki broj zemalja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija