• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.02.2022

18:13

HRVATI VODE TOTALNU KAMPANJU PROTIV SRBIJE! Vređaju našeg predsednika da bi Srbiju naterali da se odrekne svoje samostalnosti i neutralnosti!

Printscreen

Politika

HRVATI VODE TOTALNU KAMPANJU PROTIV SRBIJE! Vređaju našeg predsednika da bi Srbiju naterali da se odrekne svoje samostalnosti i neutralnosti!

Podeli vest

Hrvatski portal Index.hr napao je predsednik Srbije, Aleksandra Vučića, jer ne ispunjava njihova očekivanja i vodi suverenu politiku

Hrvati ne mogu da oproste Srbiji vojnu neutralnost na koju mudro insistora predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Oni uveliko ponavljaju mantru o velikosrpskim aspiracijama i žele da nametnu mišljenje da je Srbija pretnja miru u regionu. Hrvati, koji su po običaju brže-bolje izabrali stranu za koju im se čini da je pobednička, likuju kako je EU odmah kritikovala Srbiju zbog toga što nije uvela sankcije Rusiji.

Foto: Printscreen

Pored uvreda upućenim Aleksandru Vučiću, hrvati su izvređali i Ivicu Dačića, nazivajući ga "ludom".

Hrvati su citirali srpskog predsednika i time očigledno i pokazali zašto im je Srbija trn u oku:

 "...sad odjednom Srbija raste dvostruko više od njih, pretekla ih je u apsolutnom iznosu BDP-a, u Srbiji jača vojska dramatično, a što da to vole. Njihovo ponašanje je logično".

Ekonomsko i vojno jačanje Srbije hrvati Srbiji ne mogu da oproste, pa koriste svaku priliku kako bi, u svojoj nemoći, omalovažili srpske predstavnike, a našu zemlju unizili. Na njihovu žalost, Srbija jeste i ostaće suverena zemlja koja odluke o spoljnim pitanjima donosi u odnosu na svoje nacionalne interese, a ne da bi se ikome dodvorila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ustašo idi u Osijek

pre 2 godine

Edo Bakarec, ratni veteran domovinskog rata je sigurno prvi među njima...

pure fucking Armageddon

pre 2 godine

Amebe, jel' doživotni predsednik ostaje, a Srbije su prolazne, ili Srbija ostaje, a vođe su prolazne? Koga da slavimo ?

Zlatokosa

pre 2 godine

Da je Vučić pomahnitao, da nije racionalan, i da se drži istine, on bi uveo sankcije režimu u Kijevu koji nije sproveo Minski sporazum u13 tačaka. Zbog čega su se desili zločini i izgubljeno je skoro 14 000 života u Donjecku I Lugansku. Uz sve to, zvaničnici Ukrajine na tuđim teritorijama organizuju legije stranaca, što je protivzakonito. I u tim zemljama. Osim toga, nuklearna bezbednost u Evropi je zbog svega toga ugrožena. Ali očigledno, nekima u regionu nije stalo do deeskalacije sukoba i trajnog rešenja. Da ne pominjem energetsku krizu. Dokoni lajavci sa Zapadnog Balkana ponašaju se kao da su iskočili iz Kremanskog proročsnstva, a ne kao političari i novinari 21 veka. Ja sam zgrožena.

Maki

pre 2 godine

Oprostilibi oni Vucicu da nisu Nemacko Austriski koljusari pa moraju slusati sta Fric naredi, ha vorverz Sturm.

Tanja

pre 2 godine

Komšije Hrvati neka vode svoju politiku a nas neka ostave na miru.

Toma

pre 2 godine

Mene to ne čudi. Oduvek su imali kompleks od Srbije, kao moćnije i značajnike zemlje.

Glasinac

pre 2 godine

Očigledno da Hrvatskoj ne odgovara jaka Srbije i zbog toga i napadaju našeg predsednika.

Romanija

pre 2 godine

Oni odlično znaju da Vučić vodi politiku mira i stabilnosti i da želi sa svim državama da uspostavi što bolju saradnju, pa i sa Hrvatskom.

Veljko M

pre 2 godine

Očigledno da Hrvatskoj smeta što Srbija vodi politiku u interesu svojih grđana. Međutim mi od toga nećemo odustati.

Jovica

pre 2 godine

Srbija ostaje dosledna u očuvanju teritorijanog integriteta i suvereniteta. Želimo mir, stabilnost i nezavisnost.

Stela

pre 2 godine

Hrvati ocigledno ne mogu da podnesu sto je Vučić i te kako mudar političar i vodi neutralnu bitku.

Anči

pre 2 godine

Vojna neutralnost je naš stav i branićemo nacionalne interese!

Gabina

pre 2 godine

Као и увек, Србија је Хрватској трн у оку јер константно напредује. Могли би мало да нас се ману.

Milena

pre 2 godine

Naravno da svima u regionu smeta jaka Srbija i posebno što smo vojno neutralna zemlja!

Kosta

pre 2 godine

Jačanje Srbije je vidno, mogu samo da nam zavide zato nas i napadaju!

Milica

pre 2 godine

Neutralnost, Srbija je stekla zahvaljujući aktuelnoj vlasti. Donose se prave i neishitrene odluke, koje vode ulaznom putanjom. Oseća se razlika od kako Srbiju vodi pravi lider, koji je uz narod i svoju državu.

Tamara

pre 2 godine

Nama je drago što oni prate dešavanja u Srbiji. Kako da prihvate da je Srbija bolja u svemu? Putevi, klinički centri, mostovi... Da li bi Vi bili srećni da ste na njihovom mestu? Sigurno ne bi. Uvek će tražiti trn u oku.

Nataša

pre 2 godine

Ovo je stvarno nečuveno od strane Hrvatske.

Anastasija

pre 2 godine

Hrvatskoj bi preporučili da se više ugledaju na Srbiju koja gleda svoja posla i vredno nastavlja da radi unutar svoje zemlje jer je njima to preko potrebno. Nije dobro gledati u tudje dvorište.

Nemanja

pre 2 godine

Srbija se ne osvrće na bismislene uvrede i izjave od strane Hrvatske.

Tara

pre 2 godine

Hrvati više ne mogu da sakriju bes. Znali smo oduvek da osećaju netrpeljivost prema Srbiji. Mrzeli su nas,ali sada osećaju i bes i nemoć,jer je Srbija bolja od njih. Smeta im Vučić jer je stvorio slobodnu i nezavisnu Srbiju.

Lena

pre 2 godine

Umesto da se ponasaju kao pravi susedi i da se trude da razvijaju prijateljsske odnose sa nama, oni rade skroz suprotno, stalno nam upcuju neke provokacije.

Veljko

pre 2 godine

Nesrecni Hrvati! Umesto da se bave svojim unutrasnjim problemima, trose energije u mrznji prema Vucicu i Srbiji...Jadno.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!
Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!

Iza odluke o zauzimanju određenog regiona na teritoriji Belorusije ne stoji opozicija, već Zapad, ukazuju ruski eksperti, komentarišući upozorenje beloruskog predsednika da predstavnici beloruske opozicije, koji se nalaze u inostranstvu, žele da zauzmu jedan od regiona u zemlji, proglase novu vlast i da uvedu tamo snage NATO-a.

28.04.2024

17:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija