• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tomislav Lovreković

16.01.2022

14:42

NEKROFILIJA - PRAŠTAJ, OLIVERE! Autorski tekst Tomislava Lovrekovića koji morate da pročitate!

Beta

Politika

NEKROFILIJA - PRAŠTAJ, OLIVERE! Autorski tekst Tomislava Lovrekovića koji morate da pročitate!

Podeli vest

Prosto se čovek rastopi od silne ljubavi i brige opozicije, tzv. građanskih aktivista i lažne elite za Oliverom Ivanovićem. Prosto nas ubediše da ga recimo Marinika više voli nego supruga mu, deca i bliski saradnici, piše Tomislav Lovreković, čiji autorski tekst vam prenosimo u celosti:

 

Prosto se čovek rastopi od silne ljubavi i brige opozicije, tzv. građanskih aktivista i lažne elite za Oliverom Ivanovićem. Prosto nas ubediše da ga recimo Marinika više voli nego supruga mu, deca i bliski saradnici. Samo, u toj ljubavi postoji nekoliko začkoljica: prvo, ne vole oni baš njega, jer im tvrdoglav nije bio upotrebljiv, već njegovu humku, koja im je veoma upotrebljiva. I drugo, Oliver im je ikona postao tek kada je završio na za njih bezbednoj udaljenosti od dva metra dubine - do tada im je smetao jer je bio sve ono što oni nisu i nikad neće biti: previše svoj, previše Srbin i previše živ.

Poslednje izbore proveo je skroz sam, dok su ga se ovi nekrofili gadili. Pre toga, ovaj krezubi sendvičar proveo je par dana kod njega na hodočašću na KiM gde je zaključio da Oliver i on potpuno isto misle o Radi Trajković, Đilasu i ostalim izdajnicima.

Pred te izbore, molio sam celokupnu opoziciju da mu ustupi prostor za tribinu: odbijali su sa gađenjem, prezirom, a posebno je kategoričan bio Parović koji je posle ronio krokodilske suze za njim i optuživao Vučića kada to nisu radili ni Šiptari i Hrvati. Pristao je samo Marko Bastać - nismo stigli da to organizujemo.

Tokom izbora, bili smo u konstantnoj komunikaciji. Ovaj bezubi sendvičar i Oliver - vajni opozicionari nisu mu se javljali na telefon.

Posle tih izbora, slomljenom, napisao sam u njegovo ime uz amin poslednji mu autorski tekst i objavio na tada mom portalu Pobeda, o čemu postoje dokazi i što mu znaju bliski saradnici. Nisu objavili Danas, Nedeljnik, Vreme, N1 - preneli su ga godinama kasnije, kada im je mrtav odgovarao, kao što živ nije.

Posle pogibije, kao tadašnji predsednik "RFK Novi Sad 1921" organizovao sam humanitarnu utakmicu "Sever za jug" u prisustvu dve hiljade ljudi sa simboličnim žutim trakama, koju je početnim udarcem otvorio Oliverov sin.

Isti onaj sin za kojeg nekrofili nikad nisu pitali. 

Nemojte šetati, lažovi, licemeri i nekrofili. Samo ćutite


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje
Hronika

"Poslednji put sam ih video kod deponije, tu ima potok i cev! Ko zna šta su....": On je video Dankine ubice, i za Informer otkrio jezive detalje

Od male Danke Ilić(2) koja je 26. marta nestala u Banjskom Polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica kao i predmeti iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota , osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20.05.2024

09:14

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija