• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.09.2021

07:34

Suzana Vasiljević: VUČIĆEVO ZDRAVLJE JUČE NIJE BILO U REDU!

printscreen Euronews

Politika

Suzana Vasiljević: VUČIĆEVO ZDRAVLJE JUČE NIJE BILO U REDU!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkazao je neke obaveze po savetu lekara, rekla je sinoć njegova savetnica za medije Suzana Vasiljević

Vasiljević je za Juronjuz Srbija objasnila da predsednik u utorak nije bio dobrog zdravlja, pa je zbog premora otkazao neke obaveze. 

"Sastanci sa ambasadorom Ruske federacije i ambasadorkom NR Kine su pomereni. Predsedniku zdravlje nešto nije bilo u redu i nismo želeli da, s obzirom da ga čeka veliki broj obaveza - sutra uveče stiže Ursula fon der Lajen, prekosutra smo u Nišu sa njom, obeležavamo početak radova na u železničkom koridoru, nakon toga je trebalo da idemo za Dubaji, svakodnevni problemi na Kosovu, tako da smo odlučili, odnosno lekari su predložili da malo stane i napravi pauzu", kazala je ona za Euronjuz.

Vasiljević je navela da su sastanci, koji su bili zakazani za utorak s ambasadorima Rusije i Kine, pomereni za danas.

Na pitanje da li bi javnost trebalo da bude zabrinuta odgovorila je odrečno.

"Nadam se da će sve biti u redu, prosto je premor u pitanju", rekla je predsednikova savetnica.

Kako je navela Vasiljević sastanci zakazani za utorak s ambasadorima Rusije i Kine pomereni su za sredu. Otkazan je i Vučićev najavljen govor na dvodnevnoj konferenciji "Zapadni Balkan, jedan region, jedno tržište - korak prema zajedničkom tržištu EU" u Novom Sadu.

Foto: printscreen Euronews




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
EU

pre 2 godine

Evo da mu se stanje pogorša, SAD ukida vize Hrvatima od 1.12. a posle uplaćenih 600 mil. E. za zemljotres, sada je EU uplatila Hrvatima još 818 mil. E. pomoći za opravak od Korone (Sveukupno je odobreno 6 mlrd. E. pomoći). A Vučić bi da im stigne bedepe?

Bedepe

pre 2 godine

Kako je moguće da duplo manja Hrvatska i posle 2/3 porušene i obnovljene zemlje, već 30g ima veći BDP od Srbije(A tek plate i penzije), a da za to svi srpski mediji ćute, iako Vučić već 2g ispire narodu mozak da ga stiže, a neće ga stići dok je živ... MATEMATIKA JE NEUMOLJIVA Aleksandar Vučić tvrdi da će Srbija prestići Hrvatsku po BDP-u. Možda i hoće krajem ovog stoljeća, ako mi ne budemo radili ništa.

Boris

pre 2 godine

Gospodine Predsednice zelim vam sve najbolje u Gospodu Isusu Hristu ali vas molim da se okruzite sa sposobnim skolovanim ljudima od integriteta da imenujete jakog premijera i ministre i da i oni malo podnesu tereta ovako mi deluje da ste okruzeni nedovoljno dobrim

Jovan

pre 2 godine

OZDRAVI PREDSEDNICE TREBAS NAM SAD VISE NEGO IKAD!!!

Nenad

pre 2 godine

Voditelj pristrasan i nekorektno radi svoj posao. Iz aviona se vidi!!!

Dejan2019

pre 2 godine

Nadajmo se da nije premor. (?) Samo nam još i to treba. Neka se naš dragi predsednik odmori, pa ćemo već da vidimo šta nije u redu. Za sve postoje stručnjaci, pa neka kažu.

Goga

pre 2 godine

Pa kako i da mu bude kad čovek ne staje niti ima odmora!

Vlada

pre 2 godine

Zdravlje je najbitnija stvar na svetu! Vučić je pod jako velikim stresom i pritiskom.

Dragan

pre 2 godine

Klasičan zamor materijala od prevelike aktivnosti.

Dragan

pre 2 godine

Koliko radi nije ni čudo, kada ne može sam da stane i odmori onda to moraju lekari da učine i stopiraju ga malo.

Dragan

pre 2 godine

Kako je do sada radio dobro je i ovoliko izdržao. Radio je 31. dan u mesecu što nije dobro za nikoga.

Cici

pre 2 godine

Vucic daje celog sebe za boljitak Srbije i njenih gradjana!

Izbori 2024

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front! (VIDEO)

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija