• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.04.2024

18:45

Najnovije upozorenje RHMZ! Srbija na udaru pljuskova sa grmljavinom!

Shutterstock

Društvo

Najnovije upozorenje RHMZ! Srbija na udaru pljuskova sa grmljavinom!

Podeli vest

U naredna dva sata na području jugozapadne Srbije lokalna pojava pljuskova sa grmljavinom, saopštio je u najnovijoj prognozi RHMZ.

Sutra ujutro (26.04.) moguća je lokalna pojava slabog prizemnog mraza.

Detaljna prognoza za naredna tri dana dana

Petak

Ujutro lokalna pojava slabog prizemnog mraza. U toku dana promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a samo u brdsko-planinskim predelima retka pojava kratkotrajne kiše ili pljuska. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 1 do 7 stepeni a najviša od 16 do 20 stepeni.

Subota

Pretežno sunčano i toplije. Vetar slab do umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 4 do 10 stepeni, a najviša od 21 do 23 stepena.

Foto: Foto: Beta, Shutterstock

 

Nedelja

Pretežno sunčano i osetno toplije. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura od 5 do 13 stepeni, a najviša dnevna od 25 do 27 stepeni.

U košavskom području počeće da duva umeren i jak južni i jugoistočni vetar (košava) koji će u Podunavlju, Pomoravlju i na jugu Banata povremeno biti i olujni.

Biometeorološka prognoza

Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima se savetuje izvesna opreznost usled očekivane biometeorološke situacije. Glavobolјa i promenlјivo raspoloženje su mogući kod meteoropata. U saobraćaju je neophodan povećan oprez.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija