• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2024

15:16 >> 15:30

Od sad će sve biti lakše! Ostvarite sjajnu kupovinu u Tehnomaniji na rate bez kamate, evo ko vam je omogućio ovaj nesvakidašnji benefit! (FOTO)

Tehnomanija

Društvo

Od sad će sve biti lakše! Ostvarite sjajnu kupovinu u Tehnomaniji na rate bez kamate, evo ko vam je omogućio ovaj nesvakidašnji benefit! (FOTO)

Podeli vest

Banka "Poštanska štedionica" i "Tehnomanija" potpisale su Memorandum o strateškoj saradnji.

Jedan od zajedničkih projekata je mogućnost plaćanja debitnom Dina karticom  - banke Poštanske štedionice u Tehnomaniji na 12 mesečnih rata, bez kamate i naknada. 

Foto: Tehnomanija

 

Ukoliko želite mogućnost odloženog plaćanja za određeni proizvod, a da ne plaćate kamatu banci, od danas je to moguće! Sve što treba da uradite, jeste, da odete u prodavnicu Tehnomanije i da platite Dina debitnom karticom, banke Poštanske štedionice.

Foto: Tehnomanija

 

- Od današnjeg dana, ovih strateškim partnerstvom omogućena je kupovina u Tehnomaniji na 12 mesečnih rata bez kamate. Proizvodi koji su dostupni širom Srbije će uz pomoć i podršku banke Poštanska štedionica moći da se kupe na rate. Prva rata počinje da se plaća 30 dana nakon realizacije kupovine - istakao je tokom obraćanja Miloš Ristić - generalni direktor "Tehnomanije". 

To nije jedina pogodnost, od danas će mobilna ekspozitura banke i mobilna prodavnica Tehnomanije zajedno ići na različite lokacije, čime će u velikoj meri svima olakšati kupovinu. 

Foto: Tehnomanija

 

Predsednik Izvršnog odbora Poštanske štedionice -- Bojan Kekić veoma je optimističan kada je o ovoj saradnji reč.

- Bili smo pioniri pre pandemije virusa korona, kada smo formirali mobilnu ekspozituru, u prvom momentu jednu, a potom i drugu. Tehnomanija je pošla našim putem. Zamislite kad mobilne ekspoziture sada krenu zajedno. Na jednom mestu možemo da uradimo sve - bio je jasan Kekić.

Foto: Tehnomanija

 

Ova akcija je podržana od strane Narodne banke Srbije, a oni podsećaju da Dina kartica zamenjuju čekove, i samim neće biti redova na kasama. 

Foto: Tehnomanija

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija