• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.04.2024

13:25

Uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka! Jelena Trivan: Ovo je potvrda moje neraskidive veze s Banjalukom

mtel

Društvo

Uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka! Jelena Trivan: Ovo je potvrda moje neraskidive veze s Banjalukom

Podeli vest

Prestižno priznanje za izuzetan doprinos u razvoju grada, negovanju odnosa s drugim gradovima i vrhunske rezultate u privredi - Zlatni grb grada Banjaluka uručeno je generalnoj direktorki kompanije m:tel Jeleni Trivan, na svečanoj akademiji povodom Dana grada.

Ovo priznanje svojevrsna je potvrda onoga što je Trivan, od kada je na čelu kompanije m:tel, uradila za Banjaluku, njen privredni razvoj i kulturno pozicioniranje u regiji.

- Iznenađena sam inicijativom koja je došla od samih odbornika, dakle Banjalučana, da mi se oduže za sve što sam uradila za zajednicu. I to nema veze samo sa aktivnostima m:tel-a kojeg vodim, već i sa mojom ličnom pripadnošću ovom narodu i gradu sa kojim sam se saživela. Bilo je to za mene veče ponosa dok sam gledala gradsku plažu, igrališta i sve ono što smo napravili u Banjaluci, i što doživljavam kao svoj lični dug ovom gradu koji me je tako prihvatio - poručila je Trivan nakon dodjele priznanja.

Zlatni grb grada dodeljuje se zaslužnim pojedincima, a u obrazloženju Skupštine grada Banjaluka navedeno je da je Trivan, otkako je na čelu kompanije m:tel, učinila mnogo za Banjaluku, Republiku Srpsku ali i celu BiH, kako kroz uspešno poslovanje najveće kompanije, tako i kroz društveno odgovorno delovanje.

Kroz godine neumornog rada i predanosti, Jelena Trivan je postala simbol posvećenosti i inspiracija za mnoge, te istinski primjer kako jedan pojedinac može ostaviti trajan i pozitivan uticaj na svoje okruženje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija