• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2024

13:53

Proširila se potraga za malom Dankom! Uključila se i policija iz Slovenije

Shutterstock

Društvo

Proširila se potraga za malom Dankom! Uključila se i policija iz Slovenije

Podeli vest

U potragu za devojčicom Dankom se uključila policija iz Slovenije.

U potragu za dvogodišnjom Dankom Ilić iz Bora, koja je nestala 26. marta u naselju Banjsko Polje, uključila se i policija Slovenije.

Kako prenosi slovenački portal 24UR svi koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj devojčici, mogu da je jave slovenačkoj policiji.

- Ukoliko imate bilo kakvu informaciju, možete nazvati hitnu pomoć slovenačke policije na broj 113 - navela je policija.

Foto: MUP

 

Podsetimo, Danka Ilić nestala je u utorak, 26. marta u 13 sati iz dvorišta pojate u kojem je bila sa majkom i bratom. Policija je nekoliko sati kasnije krenula sa detaljnom pretragom čitavog naselja. U potragu su bili uključeni: Žandarmerija, Gorska služba spasavanja, helikopteri, dronovi, policijski psi, a od devojčice nije bilo ni traga ni glasa. Policija je ulazila u šume, oko reka, da bi 2 dana kasnije na mesto nestanka dovezen i bager koji je rašičišćavao celo imanje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Poznato stanje slovačkog premijera nakon napada!
Planeta

Poznato stanje slovačkog premijera nakon napada!

Slovački premijer Robert Fico je bio pri svesti kada je prebačen u bolnicu i njegovi vitalni znaci su stabilizovani. Ficov život nije u opasnosti nakon pokušaja atentata, saopštila je medicinska ustanova.

15.05.2024

16:02

TAKO ONI TO RADE! Prva reakcija iz Moskve nakon atentata na Fica
Planeta

TAKO ONI TO RADE! Prva reakcija iz Moskve nakon atentata na Fica

Premijer Slovačke je ranjen, onaj koji je rekao da je Specijalna vojna operacija nastala kao rezultat divljanja ukrajinskih neonacista, navela je glavna urednica medijske grupe "Rusija sevodnja" i televizijskog kanala RT Margarita Simonjan, komentarišući pucnjavu u kojoj je ranjen premijer Slovačke Robert Fico.

15.05.2024

15:49

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19