• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.03.2024

14:12

Snimak iz Beča podigao na noge austrijske medije! Slike male Danke objavljene na stranim portalima (FOTO)

MUP Srbije/video printscreen

Društvo

Snimak iz Beča podigao na noge austrijske medije! Slike male Danke objavljene na stranim portalima (FOTO)

Podeli vest

Austrijski i nemački mediji objavili su slike male Danke kako bi pomogli u pronalasku devojčice za kojom vapi cela Srbija.

Naime, nakon ekskluzivne objave snimka devojčice koja neodoljivo podseća na malu Danku iz Beča, austrijski i nemački mediji podigli su se na noge.

Na njihovim zvaničnim portalima objavljene su slike Danke Ilić (2), kao i kompletana hronologija događaja koji su doveli do sumnje da se devojčica nalazi u Beču u pratnji dve Rumunke.

Foto: printskrin

 

Kako navodi jedan naš čovek koji živi u Beču, uočio je devojčicu nalik Danki na jednom autobuskom stajalištu koja je bila u pratnji dve Rumunke.

Kako je naveo, devojčica se otimala ženama i nije se ponašala kao da ih poznaje. Takođe, dve žene su je dozivale na rumunskom, na šta se devojčica nije odazivala.

Foto: printskrin

 

Snimak devojčice zabeležen je na stanici "Šotering" u Beču koji je naš državljanin snimio i poslao našim državnim organima tvrdeći da se devojčica nije ponašala kao njihovo dete niti se odazivala na ime kojim su je zvali.

Podsetimo, povodom ovog snimka oglasio se i MUP Srbije koji je apelovao na naše građane koji žive u Beču, da ukoliko primete Danku odmah obaveste policiju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Апокалипса

pre 1 mesec

Јесте у питању мала Данка на снимку из Беча.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija